Yin yoga & den feminine kraft - Foredrag v. Ina Hass

Yin yoga er den stille kraft og den meditative rolige yogaform, hvor du sidder længe i hver stilling og lærer kunsten at give slip. Men hvad er det lige de dybe stræk gør ved din krop, dit sind og din energi?
I aftenens foredrag, føres du ind i Yin yogaens univers.

Undertiden bliver jeg spurgt, hvorfor

der står en Madonnafigur i mit yogalokale, fremfor en Buddafigur. Det får du at vide i fordraget, ligesåvel som du vil blive bekendt med Yin yogaens forskellige virkeområder, så du kan mærke din egen intension med at vælge Yin yoga.
Jeg vil fortælle om min egen vej ind i Yin yogaens univers og om min helt egen intension med at undervise i - og udbrede Yin yoga.

I løbet af aftenen vil du kunne se de forskellige stillinger udført af 2 forskellige Yin yogaudøvere.

Køb din billet lige her
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=77f442a6f0

Ina Hass (f. 1959) er Yogalærer, uddannet i Chennai, Indien hos A. G. Mohan, elev af Shri T. Krishnamacharya, Indra Mohan og Ganesh Mohan i Svastha Yoga Therapy og har gennemført Yin yoga teacher trainings hos Biff Mithoefer og Norman Blaire.
Hun er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut med mere end 20 års erfaring i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, i Tyskland i privatpraksis, gennem 12 år som underviser på Ergoterapeutuddannelsen i København og som medforfatter af bogen – Ergoterapi og Børn”.
Desuden er hun uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati og Practioner of Classical Homeopathy (PCH) gennem 3 års videreuddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies. www.inahass.dk

▼ Show More Information

Nygade 23A, 6200
Aabenraa
20 March , Tuesday 19:00

More Events Nearby

 17 December , Monday
 Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen Aabenraa, Aabenraa
 19 December , Wednesday
 Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, Gråsten
 20 December , Thursday
 Frivilligcenter Aabenraa, Aabenraa