YHTÄ JUHLAA ELONTULESSA - Aktiivisia ja sosiaalisia medtaatioita mm. AUM, Mystinen Ruusu, Our sacred earth jne.

Meillä on haaveena koota sankka joukko ystäviä tapaamaan toisiaan, tutustumaan ja juhlimaan meditoiden kanssamme Elontuleen. Voit osallistua viikonlopun ohjelmaan sillä intensiivisyydellä kun hyvältä tuntuu, välillä voi olla ihana vaeltaa talvista luontoa ihmettelemässä !!

PERJANTAI 29.1 Hengityksen

voima

17.30-19.00 Päivällinen
19.00-22.00 "Voimaa hengityksestä " Hengitysilta Elävällä musiikilla.

LAUANTAINA 30.1 Humaniversity Elontulessa !! Vetäjänä Premdipa. Lue tarkemmat kuvaukset päivän meditaatioista meilin lopussa.

7.45 - 9.00 Our Sacred Earth- meditaatio
9.00 -10.30 Aamiainen
10.30-11.45 Rakkausmeditaatio
11.45-12.15. Tee tauko
12.15-13.30 Sammasati meditaatio

13.30-15.00 Lounas
15.00-18.00 AUM
18.00-19.30 Päivällinen
19.30-11.00 Chill out- ilta...laulua rentoutumista, sensitiivistä kosketusta ja kohtaamista elävää musiikkia

SUNNUNTAI: 31.1 Osho Meditaatio päivä Elontulessa. Lue tarkemmat kuvaukset meditaatioista meilin lopussa.

8.00-9.00. Dynaaminen meditaatio
9.00-10.30 Aamiainen
11.00-14.00 Mini-Mystinen ruusu meditaatio
14.00-15.30 Lounas
15.30-16.30 Chacra-ääni meditaatio

HINNAT:

AIKAINEN LINTU: Ma 25.1. mennessä maksettuna 120e / vrk (18.00-18.00) sisältää ateriat ja majoituksen, 220e koko viikonloppu sisältäen ateriat ja majoituksen. Pelkkä lauantai päivä 100e.

HITAAMMILLE: Ti 26.1 alkaen hinta 140e/ vrk ja 280e koko viikonloppu. Pelkkä lauantai päivä 110e.

ILMOITTAUTUMINEN JA PAIKKAVARAUS:

Voit varata paikkasi varmistamalla että kurssilla tai tapahtumassa on tilaa ja maksamalla kurssimaksun Elontulen tilille:

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki.

Laita viestiin aina kurssin nimi ja päivämäärä. Laita viestiin myös oma nimesi, jos maksaja on yritys tai eri kuin osallistuja. Maksu on sitova ja palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

TARKEMMAT KUVAUKSET MEDITAATIOISTA

Lauantaina pääsemme tutustumaan erilaisiin Osho Humaniversityn aktiivisiin meditaatioihin. Meditaatiot on luonut Humaniversityn perustaja ja kuuluisa terapeutti Veeresh. Humaniversity-meditaatiot ovat niin sanottuja sosiaalisia meditaatioita: käytämme toista ihmistä peilinä nähdäksemme itsemme paremmin.

Our Sacred Earth Meditation

Tässä meditaatiossa juurrumme, maadotumme ja arvostamme Äiti Maata. Meditaatio sisältää tanssia, ravistelua, pienen hiljaisen hetken ja paljon halauksia. Se herättää kehon ja virkistää mielen!

Love Meditation
Rakkausmeditaatio sisältää lukuisia lempeitä sydäntä avaavia harjoituksia. Se tuo hymyn huulille ja sydämeen sekä opettaa kohtaamaan muut ihmiset avoimesti ja luottavaisesti.

Samasati Meditation
Tämän kauniin meditaation teemana on kuolema, kiitollisuus ja elämänilo. Ensimmäisen puoliskon aikana jätämme hyvästit rakkaillemme ja harjoittelemme tietoista kuolemista. Toisen puoliskon aikana juhlistamme elämää. Arvostamme jokaista hetkeä ja muistamme olla kiitollisia siitä, että olemme elossa.

AUM on vauhdikas ja voimakas tunneilmaisuun perustuva meditaatio, jossa on 14 eri vaihetta. Sukellamme kokemaan erilaisia tunteita ja teemme kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä pääsemään paremmin kosketuksiin tunteidemme kanssa. AUM auttaa sinua näkemään selkeämmin kuka olet, kuinka rajoitat itseäsi ja miten haluat elää elämäsi.

Jos haluat osallistua AUM-meditaatioon, ilmoittauduthan ennakkoon: virpi.melleri@gmail.com tai 045 673 4846 / Premdipa. Osallistumisen edellytyksenä uusille tulijoille on pieni ennakkohaastattelu, joka tehdään mieluiten puhelimitse etukäteen.

Sunnuntaina teemme kolme meditaatiota jotka ovat Oshon työn todellisia Helmiä !!

Dynaaminen meditaatio

Tässä meditaatiossa energisoimme ja puramme kontrollia kehosta syvän ja kaoottisen hengityksen avulla. Katarsis vaiheessa annamme keholle vapauden ilmaista kaikkea mitä sisällämme kannamme. Seuraavissa vaiheissa palaamme keskukseemme, hiljennymme ja lopuksi juhlimme tanssien ja liikkuen tätä uutta päivää.

Oshon meditaatio: Mystinen ruusu

Oshon luomia viimeisiä terapeuttisia meditaatioprosesseja oli Mystinen Ruusu. Se koostuu nauramisesta, itkemisestä ja hiljaisuudesta. Kun ihminen kurottaa syvimpään olemukseensa, löytää hän ensin kerroksen naurua, sen jälkeen kerroksen tuskaa ja kyyneleitä.

Meillä on uskomaton mahdollisuus saada tämä kolmen viikon Mystinen Ruusu ryhmä ja koulutus Elokuussa Elontuleen. Leela, 74v, joka 40 vuotta sitten sai Osholta tehtäväksi luoda tämän prosessin vetää työuransa viimeisen kolmen viikon Mystisen Ruusun 28.7- 17.8.2016 Elontulessa.

Teemme Elontulessa miniversion Mystisestä Ruususta missä osallistujat ensin yksinkertaisesti nauravat tunnin ilman mitään syytä. Ensimmäinen vaihe poistaa kaikkea sitä, mikä rajoittaa nauruasi. Nauru luo uutta tilaa sisälläsi

Toisessa vaiheessa tulevat kyyneleet. Olemme tukahduttaneet paljon surua, epätoivoa ja itkua. Kyyneleitä on valtava kirjo surusta, vihasta, iloon tai liikutukseen. Tunnin ajan voit antaa itsellesi luvan itkeä täysin ilman syytä, kyyneleesi ovat valmiita tulemaan ulos kunhan vain annat niille luvan !

Kolmannessa vaiheessa istumme tunnin hiljaisuudessa vain katsoen ja huomioiden mitä sisällä tapahtuu.

Kokemukseni meditaatiosta on, että itkun ja naurin kerrokset on murrettava sinussa. Nauruasi on rajoitettu, sinulle on sanottu, älä naura, tämä on vakava asia. Et ole saanut nauraa kirkossa tai luentosaleissa. Naurun ehdyttyä löydät itsesi kyyneleiden tulvasta. Kyyneleet keventää taakkaasi, kipuasi ja tuskaasi. Jos pystyt poistamaan nämä kaksi kerrosta, olet löytänyt itsesi.

Jos itket ja ilman syytä, ikään kuin harjoituksena ja meditaationa, kukaan ei usko siihen. Kyyneleitä ei ole koskaan hyväksytty meditaationa. Kerron sinulle, ne eivät ole ainoastaan meditaatiota, ne ovat myös lääkettä. Näet paremmin, sekä silmilläsi että sisimpääsi.
- OSHO -

Elontulen osoite: Merkniementie 94 Karjalohja / Lohja . Teemme ylläolevista viikonlopuista tänään myös Facebook Tapahtumat Siellä voit sopia kimppakyydeistä. Jos ei tärppää kysy meiltä kyytimahdollisuuksia !!

Chakra sounds -meditaatio

Rentouttava meditaatio jossa tasapainotetaan kehoa laulamalla tai kuuntelemalla ääntä joka muuttuu aina joka Chakran kohdalla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Pragita 050 5575563 ja Sudeva 050 5834473
elontuli@elontuli.fi, www.elontuli.fi

▼ Show More Information

Elontuli Kurssikeskus, Merkniementie 94, Lohja
adress is not specified
29 January , Friday 17:30