Yamaha Mt-Tour 2018 Sofia

YAMAHA MT TOUR СЕ ЗАВРЪЩА В СОФИЯ – ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕСТ РАЙД
Традицията Yamaha MT TOUR се звръща за трета поредна година в България. На 11 и 12 април, на VIP паркинга на Sofia Ring Mall, 12 мотоциклета от тъмната гама на японската марка ще могат да се тестват безплатно в реални, градски условия.
Турнето

Yamaha MT Tour се завръща по-тъмно от всякога, давайки възможност да събудите тъмната си страна както никога до сега. Изберете своята градска легенда от пълната гама Yamaha MT мотори, включваща световния феномен и една от най-продавание машини на всички времена – MT-07.
На разположение за тестово каране ще бъдат MT-10, MT-10 Tourer Edition, MT-10 SP, MT-09, MT-09SP, MT-07, включително 35KW версия, MT-320 и МТ-125.

Всеки желаещ може да заяви своето желание за пробно каране като попълни регистрационната форма (може да я свалите от тук -> https://karta.bg/MT_TOUR_2018_FORM.xls), като се свърже с Yamaha България или посети шоурумът им. Разбира се, записване на място на събитието също ще бъде възможно, но хората с предварително запазен час ще са с предимство.

Нека разкрием още малко детайли относно събитието. На всеки час се сформира група, която ще кара по предварителен маршрут, предвождана от маршали. Все пак безопасността е на първо място! Тази година се планира да бъдат изложени множество аксесоари за персонализиране на машините, както и инерактивно табло с визуализация на мотора мечта. Ще бъде показана и новата гама каски Shark. За всеки, който участвал в карането ще има подаръци. Надяваме се, че прогнозата за времето да бъде добра.

Стига да притежавате шофьорска книжка с категория А (А1, А2 за някои модели), MT Tour дава възможност да се потопите на дълбоко в тъмната си страна. Без значение дали сте ездач от скоро или състезателен демон, ще намерите нещо за себе си в MT Tour, което да запали нуждата от градско ободряване.

Не става дума само за карането – MT Tour отваря вратите към Тъмната Страна на Япония съвсем близо до вас. Събитието е за онези, които искат да се опитат нещо ново, да се срещнат с други фенове на тъмнината и да усетят мощта и престижа на MT гамата.

Тъмната Страна на Япония те очаква! А ти готов ли си да се потопиш в нея?

▼ Show More Information

Sofia Ring Mall Търговски център · Универсален магазин Околовръстен път 214 · Sofia, Bulgaria http://sofiaring.bg/, 1434
Sofia
11 April , Wednesday 10:00

More Events Nearby

 14 October , Sunday
 Софийски Маратон - Marathon Sofia, Sofia
 06 October , Saturday
 SOFIA LIVE CLUB in National Palace of Culture, Sofia
 06 October , Saturday
 Bulgaria Tattoo Expo, Sofia
 13 October , Saturday
 Arena Armeec, Sofia
 13 October , Saturday
 Grindhouse Skateboard Club, Sofia
 29 September , Saturday
 Национален дворец на културата - НДК, Sofia
 27 September , Thursday
 Sofia Dental Meeting, Sofia
 12 October , Friday
 Природен Парк Витоша, Sofia
 04 October , Thursday
 XCoSports Bulgaria, Sofia
 28 September , Friday
 Sofia, Bulgaria, Sofia
 28 September , Friday
 Sofia, Bulgaria, Sofia
 14 October , Sunday
 Sofia, Bulgaria, Sofia
 27 September , Thursday
 Sofia, Bulgaria, Sofia
 02 October , Tuesday
 Inter Expo Center - Интер Експо Център, Sofia