XIXE MBI NJE MILJON I KOM PASURI NE MALSI DHE GJERMANI TE GJITHA ME TY KISHA SHKRI MUJ MAJALTIT VENEDIK !

Hehe mbreti sikur papa paska ra dashni...

▼ Show More Information

adress is not specified
05 May , Thursday 00:00