Workshop latino cu Cotiso și Dada

Bogdan și Andrada Nistorică (alias COTISO și DADA) de la BAILArte Dance School Cluj-Napoca revin la Prodance Baia Mare pentru a 5-a oară, unde vor susține un SUPER workshop de dansuri LATINO în 3 și 4 martie 2018.

Structura workshopului:
* ÎNCEPĂTORI: 2 ore de câte 60 minute, din care:
1 SALSA
1

BACHATA

*INTERMEDIARI: 4 ore de câte 60 minute, din care:
1 BACHATA MUSICALITY
1 BACHATA FUSION
1 SALSA SHINES & SPINNING
1 SALSA TRICKS

Revenim în curând cu detalii despre orar și costuri.

BAILArte Dance School a fost înființată în ianuarie 2009 în Cluj-Napoca, fiind la această oră una dintre cele mai apreciate școli de salsa din România. Formațiile BAILArte Dance Team (campioană națională în 2012), JSDC BAILArte Kizomba Team și BAILArte B-Rueda Team (vicecampioană europeană la Stuttgart în 2016) reprezintă motive de justificată mândrie pentru școala de dans clujeană care promite ”more than salsa”.

Bogdan Nistorică (alias Cotiso) este originar din Baia Mare. A început dansul sportiv din 2001, pentru ca în 2006 să descopere fascinantul univers salsa. Este unul dintre fondatorii BAILArte Dance School și instructorul principal al școlii. Alături de Andrada (alias Dada), cei doi au inițiat din 2013 încoace mai multe proiecte de succes, printre care și renumitul ”Transilvania Salsa Fest”, ajuns în acest an la cea de a 9-a ediție. Carisma și dedicarea le-a adus recunoaștere națională și internațională, susținând în cadrul evenimentelor de gen numeroase showuri și workshopuri de salsa, bachata sau kizomba, atrăgând mereu admirația publicului prin originalitatea și energia lor.

▼ Show More Information

Bd. Bucuresti, nr. 27, Baia Mare
Baia Mare
03 March , Saturday 10:00

More Events Nearby