Workshop Innerlijk Leiderschap voor Vrouwen

Op 6 en 7 februari a.s. organiseren Purple Horse Coaching en
Kranenburg Talent Coaching een 1-daagse workshop speciaal voor vrouwen. Het thema van deze dag is “Jouw Innerlijk Leiderschap”.

Innerlijk leiderschap staat voor leven vanuit je eigen kracht. Woorden zijn woorden, het doen is de volgende

stap. Gesprekken aan tafel geven je inzichten, het doen geeft je ervaringen. Wij gaan aan tafel zitten met elkaar, jouw talenten ontdekken en daarna doen!

De groep zal bestaan uit maximaal 5 vrouwen.
In de ochtend gaan we onze talenten ontdekken. Het zal een verrijking zijn te ervaren en te beseffen dat je vele talenten hebt en dat je deze kan gaan inzetten voor je eigen innerlijk leiderschap en geluk.

Na de lunch gaan we naar buiten! De paardenbak in, met al je talenten! Met behulp van de paarden, die geen oordeel hebben, maar je puur benaderen op wie je bent en mag zijn, gaan we jouw talenten tot leven brengen. Het zijn jouw talenten die je mag gaan benutten, zowel zakelijk als privé. Het zal een mooie ervaring zijn met veel inzichten.

De locatie is de praktijk van Kranenburg TalentCoaching aan de Wouddijk 16a in Zwartewaal.

Schrijf je voor 30 januari a.s. in via kccc@hetnet.nl of via www.kranenburgcoaching.nl. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De dag start om 10.00 uur en zal rond 16.30 uur eindigen. De kosten bedragen € 95,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief btw, koffie, thee en een lunch.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 06-41932944 of 06-18234851.
Wij kijken alvast uit naar twee talentvolle dagen!
Monique van der Wilde en Marjolijn Kranenburg

▼ Show More Information

Wouddijk 16a Zwartewaal
adress is not specified
07 February , Sunday 10:00