Wardruna | Copenhagen

SALG STARTER D. 26. OKT '17 KL. 10:00

Oplev det norske musikfænomen WARDRUNA’s skandinaviske naturlyd på historiske instrumenter.


Wardruna’s sidste besøg i Danmark kan beskrives med kun et ord – succes! Den norske musik-konstellation skaber nye fortolkninger af gamle nordiske og esoteriske traditioner.

De er gået fra knapt at spille live til at blive et band alle pludseligt vil se. Projektet blev startet af komponisten Einar Selvik i 2002 og har siden udgivet 3 kritikerroste albums, hvor det sidste album i Runaljod trilogien, “ Runaljod – Ragnarok “ udkom sidste efterår.

Ved hjælp af nogle af Skandinaviens ældste instrumenter, naturlyd og sange skrevet på norsk, oldnordisk og gammelskandinavisk, skaber Wardruna en unik visuel og smuk lyd, der tager dig tilbage til tidlig nordisk kultur og visdom på en helt ny måde.

Lyt til musik for: kraviklyre, tagelharpe, jødisk harpe, trompeter, valdhorn, lur m.m. Andre kilder og ukonventionelle instrumenter såsom tråd, sten, vand og fakler anvendes også. Alle disse elementer er nøje valgt og væves ind i et rigt og moderne musikalsk landskab, som komplimenteres med hviskende stemmer, melodisk sang og et kraftfuldt kor.

Musikalsk er Wardruna svære at kategorisere. Selvom det til dels er folkemusik/verdensmusik, er ingen af disse betegnelser en dækkende beskrivelse af Wardruna og deres unikke musikalske udtryk. Det må helt enkelt opleves.

Einer Selvik og Wardruna er i dag en vigtig del af soundtracket i den populære tv-serie VIKINGS produceret af History Channel. Serien anvender en stor del af Wardruna’s musik og Einar medvirker desuden i et par afsnit som gæsteskuespiller.

Wardruna spiller kun få og eksklusive koncerter. Vi er derfor vældig glade over at have muligheden for at præsentere bandet i DR Koncerthuset I København. Sæt kryds i kalenderen ved 15 april, 2018. Det her vil du for intet i verden ikke gå glip af.

▼ Show More Information

Ørestads Boulevard 13, 2300
København
15 April , Sunday 20:00

More Events Nearby

 23 February , Saturday
 Portalen, Greve
 01 February , Friday
 Copenhagen, Denmark, Copenhagen
 23 February , Saturday
 Portalen, Greve
 23 February , Saturday
 Portalen, Greve
 25 January , Friday
 Skovshoved Hotel, Charlottenlund
 25 January , Friday
 Portalen, Greve
 02 February , Saturday
 Portalen, Greve
 05 February , Tuesday
 Musik i Diamanten - Det Kgl. Bibliotek, København
 23 February , Saturday
 Portalen, Greve
 23 February , Saturday
 Portalen, Greve
 22 February , Friday
 DR Koncerthuset, København
 31 January , Thursday
 DR Koncerthuset, København
 01 February , Friday
 Dragon Rises Denmark, Ballerup