Wakker Mens Zijn - satsang met Rita Bouwman

In de bijeenkomst 'Wakker Mens Zijn' nodigt Rita Bouwman je op liefdevolle en heldere wijze uit om te ervaren wat het betekent om de beperkingen van het ‘Ik’, het ego-bewustzijn, te doorzien en vrijer te leven. Door echt te doorzien wat je werkelijk bent, vind je de rust en levenslust terug die je ten

diepste zoekt.

Ervaringen van deelnemers

"Het was een geslaagde satsang met Rita! Wat een verrijking om dat bij te wonen. Ze doet me een beetje denken aan Katie Byron: mensen op een warme, zachte, liefdevolle manier begeleiden naar hun ware thuis." (Danny Senesael over de satsang van 20/12/2015)

"Rita Bouwman vond ik bijzonder goed, inhoudelijk zuivere advaita maar werkelijk prachtig vertaald naar mensen van vlees en bloed met emoties. Ze is ook ontzettend 'naturel' en authentiek in haar hele manier van zijn, ze straalt het wakkere leven op een bescheiden maar indrukwekkende wijze uit. Erg onder de indruk. Iemand die ik zeker verder ga volgen." (Filip De Loof)

"Rita is een vrouw met een bijzondere uitstraling. Je voelt zo dat ze werkelijk ontwaakt is. (...) In haar aanwezigheid durven mensen contact maken met gevoelens die ze nooit hebben durven voelen. Meestal is dit even emotioneel maar tenslotte wordt het ervaren als een bevrijding, het wegvallen van een last die mensen gedurende jaren met zich hebben meegesleept." (Luc Bael)

Meer info op ditmoment.be

▼ Show More Information

Oude Burg 27, 8000
Brugge
13 March , Sunday 10:00

More Events Nearby

 22 December , Saturday
 Sportdienst De Haan, De Haan
 14 December , Friday
 Kursaal Oostende, Oostende
 15 December , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende
 14 December , Friday
 Cultuurcentrum De Herbakker, Eeklo
 29 December , Saturday
 Snuffel Hall, Brugge
 15 December , Saturday
 Snuffel Hall, Brugge
 19 December , Wednesday
 Indigo Koekelare, Koekelare
 22 December , Saturday
 Aartrijke, Belgium, Aartrijke
 13 December , Thursday
 Volkskundemuseum Brugge, Brugge
 21 December , Friday
 Hond en Meester, Adegem