VRENGEFESTEN 2018

Ventetiden er snart over, og etter 13 års skolegang er det endelig din tur til å erfare den feteste måneden i ditt liv! En måned fylt med fest, fyll, rulling, drikking og klikka stemning. En måned du aldri kommer til å glemme! Vi snakker selvfølgelig om RT 2018!

Og det hele starter med Hellerudsletta

og Vrengefesten!
____________________________________________
Begrenset antall Earlybird-billetter legges ut 1. mai 2017! Følg med for info om konkurranser og premieutdelinger!

Facebook: facebook.com/vrengefesten
Instagram: @vrengefesten

Ønsker du sponsoravtale for din buss/van/vandregruppe? Kontakt oss på post@red.as eller direkte på vår Facebook side: www.facebook.com/vrengefesten
____________________________________________

Hva er Vrengefesten?

Å vrenge russebuksa for å markere starten på russetiden er Norges eldst bevarte russetradisjon og kan dateres tilbake i flere tiår. I tradisjonens tro skal russen gå med sine russebukser vrengt i tiden fram til russetiden offisielt starter. På enkelte skoler begynner man å gå med buksa vrengt en hel uke før russetiden, mens på andre skoler gjør man dette først den samme dagen. Hvert år samles russen til den tradisjonsrike Vrengefesten for å vrenge russebuksa riktig vei ved midnatt og erklære russetiden for offisielt startet. Men Vrengefesten er så mye mer enn bare et treff hvor man vrenger buksene. Som Norges 4. eldste russetreff har Vrengefesten utviklet seg til å bli landets største russekickoff med et sceneshow og artistprogram i landstreff-klassen, heftige bussringer, fete kåringer og ikke minst, 3.000 klikka folk som endelig kan feire at de er russ 2018! Og nå er det altså DIN tur!

▼ Show More Information

Kragerudveien 50, 2013
Lillestrøm
13 April , Friday 20:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Oslo Spektrum Arena, Oslo
 15 February , Friday
 Oslo lufthavn Gardermoen, Gardermoen