Vorming: Kies Keurig

Ruth Vandekerkhove geeft tips over hoe we onze pubers kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Jongeren krijgen te maken met heel wat situaties waarin ze verondersteld worden om een persoonlijke keuze te maken. En dat kan behoorlijk lastig zijn want kiezen is winnen maar soms ook verliezen. Silke twijfelt

bij elke beslissing die ze moet nemen, gaande van het kiezen van de juiste sneakers tot wat ze die dag wil doen. Abdel heeft geen flauw idee over de studierichting die hij wil volgen. Kenny maakt zelden zelf een keuze maar laat zich leiden door wat zijn vrienden willen.

Hoe kan je als volwassene je kind, kleinkind of leerling ondersteunen bij het maken van de gepaste keuze? Hoe kan je hem/haar dat welgekomen duwtje in de rug geven?
In deze interactieve workshop leer je om een puber te begrijpen en te ondersteunen in zijn keuzes. We belichten ondermeer 7 verschillende keuzestijlen en bieden concrete handvatten om aan de slag te gaan met de jongere. Op een speelse manier krijg je ook de kans om ervaringen en bedenkingen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Wie: Ruth Vandekerkhove (Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang)
Doelgroep: ouders van jongeren
Prijs: gratis

Graag vooraf inschrijven: online via http://bib.boutersem.be/activiteiten.php#2016KiesKeurig boutersem@bibliotheek.be of 016/73.50.10

(aanwezigheidsattest wordt na lezing uitgedeeld aan de deelnemers)

Organisatie: Provincie Vlaams-Brabant en Bib Boutersem

▼ Show More Information

Kerkomsesteenweg 55, 3370
Boutersem
25 February , Thursday 20:00

More Events Nearby

 15 December , Saturday
 Retrocyclingteam De Eddy's Baal, Baal
 11 January , Friday
 Belgium,
 02 January , Wednesday
 Belgium,
 15 December , Saturday
 Kampenhout, Belgium, Kampenhout