Vinterfest i Glomfjord

Kom og bli med på utendørs Vinterfest på det flotte torvet i Glomfjord! Vi starter med Intermezzo fra Sulitjelma/Fauske og topper kvelden med det kjente partybandet Plumbo!

Du har sikkert hørt låtene deres «Møkkamann», «Ola Nordmann», «Rådebank» og «Gi meg en Bayer». Plumbo blander sjangere som folk,

boogie, pop, og rock, og musikken betegnes ofte som festrock. Musikker er ment for å lage god stemning, enten man er i bil, på fest, eller på jobb. Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene.
Bandets Facebookside har mer enn 41,000 følgere, og fansen kommuniserer enorm begeistring for bandets konserter.
Bandet vant Spellemannsprisen for «Årets hit» i 2011, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell til opp til tre generasjoner. Bandet har mottatt en rekke platina og gulltrofeer, og har til sammen ligget 74 uker VG lista. Plumbo, er fra Sande i Vestfold, har gitt ut følgende album: Full åpning- 2002 På vei til Harryland- 2007 Råkk`n råll Harry- 2010 Møkkamenn Live- 2011 Rådebank- 2012 Kom som dæ sjæl- 2014 Haraball- 2016 2017: Singelen «En siste gang», feat. Staysmann & Lazz.

Plumbo betår av:
Lars Erik Blokkhus: Vokal og gitar
Tommy Løken Elstad: Bass
Glenn Hauger: Fløyte og Torader
Tor Erik «Elg» Knudsen: Trommer
Henning Hoel Eriksen: Keyboard.

https://www.offisiellplumbo.com/plumbo

▼ Show More Information

Torvet
adress is not specified
17 March , Saturday 21:30