ХХVІI-ми Италиански Фестивал на Красотата и Прическата

Тази година за 27-и пореден път ще Ви кажем „Добре дошли на най-мащабния моден форум за професионалисти – Италианския фестивал на красотата и прическата“.

Едни от най-известните световни стилисти ще запознаят българските си колеги с последните новости от модните столици. Шоупрограми, технически семинари,

демонстрации и презентации на иновативни продукти и техники ще зарадват гостите в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.
И за да бъде преживяването наистина незабравимо, сме подготвили бляскаво парти с представяне на ексклузивно шоу, правено за първи път в света, и неповторима балканска вечер, спираща дъха на всички.

Италианският фестивал на красотата и прическата отдавна е институция, проправяща по елегантен начин иновативните тенденции във фризьорството и козметиката. Този статут на международния моден форум се признава от всички родни корифеи в бранша. Грандиозното събитие ежегодно събира в Пловдив световни асове – стилисти, колористи и гримьори, като същевременно създава неповторим бизнес климат за успешни контакти и реализирани професионални партньорства.

Италианският фестивал на красотата и прическата концентрира своя формат в рамките на едно издание годишно. То се провежда ежегодно в края на март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив. Организаторът „Christian of Roma” разгръща успешния му модел с реализиране на турнета из цялата страна. Те са своеобразна еволюция на Италианския фестивал и включват в уникален музикално-сценичен спектакъл атрактивношоу, обучителни семинари и последващи срещи с представители на брандовете и с именитите стилисти.
Италианският фестивал на красотата и прическата представлява едновременно арена както за представяне на най-новите колекции прически, на техники за постигането им и на революционни продукти, така и за професионално усъвършенстване.

С утвърдените си традиции форумът функционира като среда, предлагаща достъпни възможности и за действащи фризьори, и за обикновени посетители. По време на 3-дневното събитие обучителни семинари текат на сцената, по щандовете на световно известните марки и в конгресните зали.
Ценен принос за развитието на фризьорството и гримьорството е провеждането на конкурси в категории за ученици,професионалисти и възпитаници на центровете за професионално обучение.

▼ Show More Information

бул. "Цар Борис III Обединител" 37, 4003
Plovdiv
23 March , Friday 11:00

More Events Nearby