Vernissage; Harness racing - Another universe

Kom och ta del utav mitt gymnasiearbete i form utav en vernissage fylld med fotografier från travvärlden. Inga krav what so ever, sväng inom och säg hej på ett glas bubbel och känn dig överdrivet sofistikerad för en stund. Ingen klädkod (skitigt regnställ ger + i kanten).

Harness racing - another universe

Det

tredje året på gymnasiet innebär att kursen "gymnasiearbete" hamnar på ditt schema. I mitt fall ska detta mynna ut till något kreativt, exempelvis i form av en bok eller utställning, då jag läser en estetisk fotograflinje. Mitt val föll på att sätta ihop en utställning med bilder på något som står mig varmt om hjärtat - nämligen travsporten, senare har jag även kommit fram till att bilderna dessutom ska bli till en bok.

Sedan barnsben har jag sprungit runt i stallar och på stallbackar, för ett par år sedan började jag dessutom ta med mig min trogna kompanjon – kameran - på de mest högtidliga tävlingsdagarna. Nu, flera år senare har dessa bilder alltså resulterat i en utställning som ska få avsluta min tid på gymnasiet.

Bilderna är tagna under loppet utav cirka 7 år och har fångat många stora ögonblick inom travsporten. Enligt mig bygger aktiva, hästar, publik, media och allt där emellan tillsammans upp ett helt enskilt universum där "kändisarna" har fyra ben och alla känner alla. Kort sagt ska dessa bilder givetvis vara en fröjd för ögat att skåda men också förhoppningsvis framkalla minnen och känslor över fantastiska prestationer och upplevelser som travsporten genom åren har gett oss.

Kliv - för en stund - in i en värld av trav och uppskatta våra fyrbenta vänner och det de har gett oss.

▼ Show More Information

Travbanevägen 4, SE-302 59 Halmstad, Sverige
adress is not specified
09 April , Monday 15:00