Vegovision Stockholm 2018

Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val. Här hittar du allt ifrån skor till mat och alltid det senaste vego-utbudet. Kom och träffa våra inspirerande gäster, provsmaka olika produkter och besök en mängd olika utställare. Varmt välkommen att besöka Vegovision den 3-4 november 2018. Mässan

äger rum i de anrika lokalerna på Münchenbryggeriet, några av Stockholms mest attraktiva mäss- och eventlokaler. Med det centrala läget, i hjärtat av Stockholm, hoppas vi att det är lätt för dig som besökare att komma dit.

Tid
Lördag 3 november kl. 10.00-18.00
Söndag 4 november kl. 10.00-17.00

Plats
Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm

Inträde 100 kr
Medlemmar i Djurens Rätt och barn upp till och med 13 år går in gratis. Garderobsavgift 20 kr för dig som vill hänga av dig din jacka.

Tillgänglighet
Vi vill såklart att alla, oavsett personliga förutsättningar, ska kunna besöka Vegovision. Lokalen har hiss och RWC-toaletter. Ledsagare till besökare har givetvis fri entré på Vegovision. Assistanshund (med tjänstetäcke och ID-kort) är välkommen i lokalen. Det finns hiss. Det finns hörslinga vid våra scener.
Alla utställare som hanterar livsmedel måste kunna redogöra för innehållet i varje produkt så fråga dem om du är allergisk mot något. Vi försöker vara noga med att inte blanda skärbrädor och knivar med mera så att olika produkter kan kontaminera varandra med allergener men om du har en allvarlig allergi så be gärna om en oöppnad förpackning om du ska provsmaka en produkt. Det kan finnas nötter i lokalen.

Hör av dig till oss om du har några frågor kring tillgängligheten så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Hitta till Vegovision Stockholm
Vi rekommenderar den, som har möjlighet att välja att gå, cykla eller åka kollektivt. Vi försöker göra Vegovision så miljövänlig som möjligt och du kan hjälpa till genom välja det miljövänligaste alternativet som du kan, utifrån dina förutsättningar.
Ta tunnelbanans röda linje till Mariatorget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2.
Ta buss till hållplatsen Hornsgatan/Rosenlundsgatan. Gå förbi parkeringen. Vid nästa korsning, ta vänster på Torkel Knutssonsgatan. Gå ca 300 meter till Münchenbryggeriet på Torkel Knutssonsgatan 2.

Hitta med bil
Om du kommer norr ifrån: Kör E4/E20 söderut. Sväng av motorvägen vid avfart 156 mot Liljeholmen. Välj att svänga till vänster på avfarten och kör Hägerstensvägen mot city. Ta nästa infart till Södermalm. Efter 450 meter åker du över Liljeholmsbron (obs, vägtull). Efter 1 km, sväng höger in till Hornsgatan. Åk 1,3 km innan du svänger vänster till Torkel Knutssonsgatan. Kör 290 meter till Torkel Knutssonsgatan 2, Münchenbryggeriet ligger på vänster sida i färdriktningen.
Om du kommer söder ifrån: Kör E4/E20 norrut. Ta avfart 155 mot Södertäljevägen. Efter 1,6 km kör du över Liljeholmsbron (OBS, vägtull). Efter 1 km, sväng höger in på Hornsgatan. Efter 1,3 km, sväng vänster in på Torkel Knutssonsgatan. Efter 290 meter ligger Münchenbryggeriet på vänster sida i färdriktningen, på Torkel Knutssonsgata 2.
Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis på helger. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

Du hittar mer information och program på www.vegovision.se

▼ Show More Information

Torkel Knutssonsgatan 2, 11825
Stockholm
03 November , Saturday 10:00

More Events Nearby

 01 February , Friday
 Florian Voss Voice, Body & Soul, Stockholm
 07 February , Thursday
 Plunge AB, Stockholm
 02 February , Saturday
 Wedding Fair Sthlm, Stockholm
 08 February , Friday
 Ask Mr. Nilsson AB, Spånga