Városi Gólyabál 2018

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Városi Gólyabál, és ehhez a számhoz hűen 8 marosvásárhelyi líceum gólyapárja sorakozik majd fel a színpadra.

Az esemény lehetőséget nyújt magyar líceumok kilencedikes diákjainak, hogy megcsillogtathassák tehetségüket és tánctudásukkal elkápráztassák a nézőket.

Emellett pedig ezen a sokat látott színpadon majd a világ dolgaiban való ismeretükkel is bizonyságot tehetnek, nem is beszélve a meglepetésekről. De ezt már mind tudjátok, ugye erről szól egy gólyabál, viszont még legalább ennyi dolog lesz amiről MÉG csak sejtelmetek sincsen.

Nyomok. Rejtélyek. Titkok. Cirkusz után soha nem látott eleganciával és lendülettel eredünk a szövevényes bűnesetek nyomába és így próbáljuk a gólyák észjárását követve felgöngyölíteni a különböző eseteket. A törvény nevében a gólyabál cselekménye párhuzamosan játszódik a múltban és a jelenben, bevetjük Columbo türelmét, Poirot eredetiségét, Sherlock dinamizmusát, talán Batman hangját is, valamint Miss Marple női megérzéseit és a flúgos Monk nyomozó humorát is, míg végül összeáll a kép, és talán a rejtélyes elkövető kilétére is fény derül, úgyanis valami szörnyű tragédia felhői gyülekeznek a szervezőink fölé. Hatodik érzékünkre hallgatva próbálunk felkészülni a lehetetlenre. A nyomozóink a Facebook és Instagram segítségével közlik majd a fejleményeket.

Ez mind RÁD vár, márciusban találkozunk! A Városi Gólyabál csapata #vg2018 #varosigolyabal

▼ Show More Information


Targu-Mures
17 March , Saturday 17:00

More Events Nearby

 12 January , Saturday
 Targu-Mures, Romania, Targu-Mures