Új dimenzió az ingatlanértékesítésben - Startup Safary Budapest

Gyere el, és nézd meg, hogyan indítunk startup-ot a startup-on belül!

Előadásunkban a PiQStudios legújabb fejlesztését mutatjuk be: a nyáron debütáló PiQEstate használatával bármely ingatlaniroda referensei alacsony költségen, egyszerűen és gyorsan készíthetnek virtuális túrákat a portfóliójukba kerülő

ingatlanokról. A PiQEstate szolgáltatással előállított anyagok az iroda weblapjába, vagy az ingatlangyűjtő portálokba ágyazva könnyedén közzétehetők lesznek. A végfelhasználók, vagyis az ingatlankeresők a jelenlegi képes és szöveges leírások helyett (vagy mellett) jóval nagyobb mennyiségű és struktúráltabb információhoz jutnak, ami segíti őket a döntéshozatalban az ingatlan valódi megtekintése előtt.

Helyszín: Codecool, 1065 Budapest, Nagymező utca 44.
Időpont: 2018.04.19. 18:00 óra

A PiQStudios Kft. eseménye a Startup Safary Budapest 2018 XY útvonalán található, a többi útvonalat és programot keresd a https://budapest.startupsafary.com/ oldalon.

▧ Mi az a Startup Safary? ▧
Berlinből 2012-ben indult kezdeményezés, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy, vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly előtt tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.
➡ DÁTUM – 2018. Április 19-20.
➡ JEGYEK – https://budapest.startupsafary.com/

➡ HOGYAN MŰKÖDIK?
Betekintést nyerhetsz a résztvevő startupok hétköznapjaiba, beszélgethetsz a csapatukkal – első kézből tapasztalhatod meg, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni – sőt, akár még az új állásajánlatoddal is hazamehetsz.
Fejlődhetsz, tudást szerezhetsz olyan emberektől, cégektől, akik kiemelkedő szakmai tudásukat osztják meg veled egyes eseményeik során.

▼ Show More Information

Nagymező utca 44, 1065
Budapest
19 April , Thursday 18:00

More Events Nearby

 31 December , Monday
 Valahol A Nagyvilágban,
 28 December , Friday
 Dürer Kert, Budapest
 22 December , Saturday
 Dürer Kert, Budapest
 24 December , Monday
 Budapest, Hungary, Budapest
 21 December , Friday
 Szent István Bazilika, Budapest
 27 December , Thursday
 ÉRD ARÉNA, Érd
 19 December , Wednesday
 Zeneakadémia, Budapest
 24 December , Monday
 Nemzetközi Űràllomás Iss International Space Station, Budapest