Träningsläger 9 - 10 Juni 2018

Detta är en helg för dig som gillar att inte duscha mellan passen. En helg för dig som gillar att svettas, skita ner sig, ta ut sig till max och återhämta sig i gemenskap med andra och likasinnade. Träning när alla känslor liksom är under skinnet på dig, när allt liksom är på riktigt. Ja, du fattar!

I

samarbete med Bergans of Norway och Outmeals bjuder anordstrom.com härmed in till "Träningsläger 9 - 10 juni, 2018".

Helgens innehåll:

Helgrillat vildsvin (finns även vegetariskt), Löpning, Föreläsning, Yoga, Kokkaffe, Svett, Plyometrisk styrketräning, Tentipi, Mossrugby...plus överraskning.

(Detaljerat schema över helgen kommer under våren)

Du som inte kommer:

Är en person som vattenkammar dig och plockar dina ögonbryn (man eller kvinna) efter varje träningspass. Inte heller om dina selfiebilder alltid innebär att dina hörsnäckor sitter i dina öron lika säkert som att månen syns på natten när det är stjärnklart, inte för att du inte är välkommen men risken att du kommer få panik är överhängande, såvida det inte är dags att kliva ut ur din komfortzon.

Du som kommer:

Uppskattar att bli skitig in i märgen, gillar en fläskläpp och att det är geggamojja i din vattenflaska. Du uppskattar att ge och ta, du tycker om att bidra till att gruppen är i harmoni.
Denna helg är för dig som gillar att vara naturens "femte element" och sitta med dina likasinnade runt elden på kvällen och känna känslan av dagens utmaningar.

Ingår:

- Käk och dricka hela helgen.
- Boende i Tentipi.
- Anders Nordström som tränare/coach.
- Dusch & Bastu.

Pris per person: 1995:- (ex moms för företag)
Utrustning: Träningskläder (du vet) och sovsäck/liggunderlag.
Max antal deltagare: 18 personer
Anmälan sker till: anders@anordstrom.com

Mostly welcome!

Anders Nordström

▼ Show More Information

Åda Gård, Södra Flygeln, 619 91
Trosa
09 June , Saturday 09:00

More Events Nearby