Târgul Darurilor de Crăciun - Baia Mare

Unii ar putea spune că darurile și cadourile sunt tot una, cuvintele având același înțeles. Totuși, există o diferență pe care noi, artiștii prezenți la Târgul Darurilor de Crăciun - Baia Mare 2017, o vom explica tuturor celor care ne vor vizita standurile în perioada 18 - 22 decembrie.

Credem însă

că nu va fi nevoie de cuvinte ca să vă convingem de diferențele care există între un dar și un cadou. Când veți trece pragul târgului o să vedeți migala cu care am făurit decorațiunile, bijuteriile, jucăriile și celelalte obiecte handmade și de artizanat expuse la stand. Ne-am închipuit plăcerea care trebuie să fie pe chipurile celor care dăruiesc și primesc, iar momentul chiar trebuie să fie special. Am creat lucruri frumoase, practice, dar și unice.

Așadar, de Crăciun puteți să dăruiți cu drag, nu doar să faceți cadouri.

Dacă sunteți interesați, puteți să ne urmăriți postările ca să aflați surprizele noastre, iar apoi să veniți la Târgul Darurilor de Crăciun de la Biblioteca Județeană Baia Mare.

#Daruri #Craciun #BaiaMare

Târgul Darurilor de Crăciun este un eveniment creat pentru comunitatea băimăreană și constituie o oportunitate pentru artiștii români și chiar străini de a vinde și interacționa cu publicul, iar pentru vizitatori de a le cunoaște talentul și de a găsi lucruri deosebite, care nu se găsesc altundeva.

Evenimentul este organizat de Asociația NOD și a ajuns la a 6-a ediție. An de an, artiștii selectați să participe la târg au suprins cu ideile noi, cu bunul gust și calitatea obiectelor vândute.

▼ Show More Information

Bulevardul Independentei Nr. 4B
Baia Mare
18 December , Monday 09:00

More Events Nearby