Trening veština komunikacije

Akreditovani kurs koji vodi do zvanja „O.L.I trener veština komunikacije“

AKREDITOVANE EDUKACIJE OD STRANE UDRUŽENJA ZA PSIHOTERAPIJU,SAVETOVANJE I KOUČING SRBIJE

„O.L.I psihodinamski trening veština komunikacije“
– instruktorski kurs

Komunikacija igra značajnu ulogu u mnogim oblastima života. Teško

je zamisliti bilo koji aspekt života koji je ne uključuje. Užurbanost današnjice čini da ponekad zaboravimo važnost pravilne komunikacije i njen značaj za lični uspeh i sposobnost za ljubav i rad.

Ciljevi:
Trening ima dva opšta cilja. Iskustveni– u kome je akcenat na mapiranju, razumevanju i razvoju sposobnosti koje zahtevaju veštu komunikaciju. Instruktorski– u kome je odredište prenošenje iskustva i znanja na druge. Čine ga smernice iz oblasti primene „life coachinga“ od faze razvoja, organizacije, do izvođenja treninga i prenošenja znanja.

Trening je namenjen svima koji žele da rade na ovim ciljevima, bilo da je akcenat na prvom ili drugom. Svima onima koji su motivisani za unapređenje važne oblasti svoga života, koji žele da prošire svoja znanja ka psihodinamskom razumevanju elemenata komunikacije i obučavanja drugih.

Način rada:
O.L.I. psihodinamski trening veština komunikacije osmišljen je tako da putem teorijske prezentacije, predavanja, diskusije, analize slučajeva, tehnika i praktičnih vežbi, kao i iskustvene prorade teme, pomogne učesnicima da rade na razvoju bazičnih kompetencija koje omogućavaju uspešnu komunikaciju.

Datumi trening au dogadjaju su okvirni. Svi prijavljeni kandidati dobice informaciju o tačnim datumima cim se isti odrede.

Mogućnost prijave:
Treningu mogu prisustvovati oni koji su završili ili su studenti fakulteta bilo kog usmerenja, edukanti nekog od modaliteta edukacije za „koučing“ nezavisno od profesije, i svi drugi zainteresovani za temu.

Svaka aktivnost u okviru treninga dizajnirana je tako da pomogne učesnicima da se celovitije i efikasnije nose sa izazovima komunikacije i steknu dodatne kompetencije u ovom polju, kroz drugačiji pristup poznatoj temi.

Plan i program rada posvećen je podjednako aspektima komunikacije u privatnom i poslovnom okruženju.

Sertifikati:
Po završenoj edukaciji se dobija certifikat o završenom kursu i zvanje „OLI trenera veština komunikacije“ kao i 32 časova edukacije u okviru koučinga i 10 časova ličnog rada.

Celokupan program možete pročitati ovde: http://psihoterapijaoli.com/2015/08/24/o-l-i-psihodinamski-trening-vestina-komunikacije/

Trening je podeljen u 6 modula u trajanju od 4 sata. Ukupno trajanje treninga je 24 sata- 32 časa.

Svaki modul traje od 10 h do 14 h .
Cena celokupne edukacije iznosi 220 eura.

Autor i realizator treninga:
Ivana Paunović
OLI psihoterapeut i edukator

Kontakt:
tel: +381 60 40 55 605 ,
e-mail: ivnpaunovic@yahoo.com i oliedukacije@gmail.com
web: olicentar.rs, psihoterapijaoli.com, ivanapaunovic.com

Prijave su u toku i traju do popunjavanja mesta!

DOBRO DOŠLI!

▼ Show More Information

adress is not specified
28 October , Saturday 10:00

More Events Nearby

 31 December , Monday
 Belgrade Running Club, Belgrade