Trainingsweek Frankrijk (evt. incl. halve triathlon Lacanau)

29 april tot 6 mei 2018 Trainingsweek Frankrijk

[1 Plekje beschikbaar gekomen!!]

Dè perfecte plek in een mooie, autoluwe omgeving om je met een gezellige en leerzame trainingsweek voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Bedoeld voor meer gevorderde triatleten die op zoek zijn naar vitamine D boost

en de nodige trainingskilometers zonder het vliegtuig te hoeven pakken. Voor beginnende triatleten wordt een aangepast programma aangeboden.

Er is gedurende de hele week begeleiding beschikbaar, en we zullen trainen op verschillende uitdagende fiets- en looproutes. De invulling van de week wordt toegespitst op de behoefte van de deelnemers. Al jullie vragen worden beantwoord door de twee trainers, die samen meer dan 50 jaar triathlonervaring hebben. Kosten slechts €395,- voor een week volpension en €20,- voor de trainingsbegeleiding, met verblijf in de mooie gîtes van Le Petit Mas d'Ile!

Als toetje kun je aan het einde van deze week deelnemen aan de (vlakke) triathlon van Lacanau. Arthur regelt hiervoor de inschrijvingen.

Voor de twijfelaars: een kort verslagje van vorig jaar vind je hier:
https://www.facebook.com/groups/Triathlonliefhebbers/permalink/1120491174763674/, en een filmpje vind je hier: https://www.facebook.com/groups/Triathlonliefhebbers/permalink/1121068104705981/.

Inschrijven voor deze week? Neem dan contact op met Arthur Mekenkamp! Wacht niet te lang, want er kunnen maar 9 deelnemers mee. Op dit moment is er 1 plekje beschikbaar! Voor vragen over de inschrijving of het programma kun je ook bij ons terecht.

▼ Show More Information

Le Petit Mas d'Ile, 16500
Saint-Germain-de-Confolens
29 April , Sunday 12:00

More Events Nearby

 29 September , Saturday
 Abbaye de la Réau, Saint-Martin-l'Ars
 28 September , Friday
 Le Vigeant Circuit Du Val De Vienne, Le Vigeant
 06 October , Saturday
 Le Vigeant Circuit Du Val De Vienne, Le Vigeant