Training Spirituele Groei

Waar ligt jouw potentieel? Wat zijn jouw mogelijkheden? Welke richting kan je op en hoe?
Deze vragen stelde ik mijzelf toen ik begon door te krijgen dat ik meer kon dan anderen. Ik werkte al veel met mijn intuïtie, maakte van alles mee en wist mij er werkelijk geen raad mee. Nu jaren later geniet ik

ieder moment van mijn kunnen en zijn. Ik groei iedere dag op spiritueel gebied. Sommigen noemen het gaven of krachten. Ik hou het bij: dit is wie ik ben en wat ik kan.

Het was wel een zoektocht
Met ups en downs en heel veel vragen en onzekerheid. Op een gegeven moment liep ik echt helemaal vast. Bedacht ik dat ik het zelf verzon. Dat ik het fantaseerde. De bevestiging die ik zocht om zeker te weten dat ik niet gek aan het worden was vond ik bij een spiritueel leermeester. Naast die bevestiging ben ik ook aan de slag gegaan met de blokkades die er nog zaten op mijn spirituele groei. Zo kreeg ik meer inzicht in mijn spirituele groei proces. Dat leer jij ook deze dag!

Wat kan je verwachten
Omdat ik weet hoe verwarrend en onduidelijk je spirituele pad kan zijn. Bied ik mij aan als leermeester. Een hele dag. Je gaat in deze training antwoorden en inzichten krijgen op vragen als:

Wat is mijn doel
Waar liggen mijn mogelijkheden
Wat wil en kan ik
Wie ben ik
Hoe kom ik daar waar ik wil zijn
Welke blokkades en overtuigingen zitten mij in de weg
Een hele dag in het teken van….. jezelf
Mijn 17 jaar ervaring als loopbaancoach komen goed van pas tijdens deze training. We gaan aan de slag met prioriteiten, inzichten en bewustwording. En langzaam wordt jouw persoonlijke plan helder. Ik inspireer je die dag om er echt eens voor te gaan zitten. Na te denken, te voelen en bewust te worden.

Deze hele trainingen staat in het teken van jezelf. Het gaat om jou. Om jouw spirituele groei. Wat je kunt verwachten is theorie, praktijk, meditatie (ook voor beginners), zelfreflectie, feedback en inzichten. Aan het einde van de training zal je met enthousiasme en inspiratie naar huis gaan met waarschijnlijk twinkelende ogen.

Inclusief
De hele dag is er water, thee, koffie met in de middag een heerlijke lunch, met tijd voor een wandeling, en later in de middag fris&sap en wat lekkernijen. Voor papier en pen wordt gezorgd. Kortom, je hoeft alleen jezelf mee te nemen.

Voor wie
Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen, het is voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit hoe ver je bent met je spirituele groei.

Locatie
Er is plek voor maximaal 20 personen. We starten om 09.30 uur en eindigen de dag om 16.30 uur. En de locatie zal zoals het er nu uitziet zijn op een landgoed in een buitengebied te Overijssel. Deze details volgen nog tzt.

Doe je mee?
Je investering in deze dag geheel in het teken van jouw spirituele groei kost je € 184 inclusief BTW. Je krijgt hiervoor al het bovenstaande en tips&advies en een gezonde dosis nieuwe energie mee naar huis!

Mail naar linda@spirituele-coaching.nl om je aan te melden. Heb je vragen? Bel dan naar 06-28311033.

▼ Show More Information

Ehzerallee 14, 7218BS
Almen
14 April , Saturday 09:30

More Events Nearby

 12 January , Saturday
 Schouwburg Amphion, Doetinchem
 01 January , Tuesday
 Nieuwjaarsbal Groenlo, Groenlo
 06 January , Sunday
 Restaurant Take Off, Teuge
 06 January , Sunday
 Restaurant Take Off, Teuge
 31 December , Monday
 De Hazenberg (Brummen), Brummen
 19 December , Wednesday
 Schouwburg Amphion, Doetinchem
 22 December , Saturday
 Nationaal Paracentrum Teuge, Teuge
 21 December , Friday
 Deventer, Netherlands, Deventer
 06 January , Sunday
 Bistro de Tasca Markelo, Markelo