Tom Roger Aadland // Hurtigrutens Hus

Rockepoeten Tom Roger Aadland ble lagt merke til for alvor da han gjendiktet og sang Dylan på nynorsk på albumet «Blod på spora». Låten «Vikla inn i blått» fra denne suksessplata ble nylig kåret til en av tidenes 25 beste norske coverlåter av WiMP. Da hans nye album «Rapport frå eit grensehotell» kom

ut, gikk låten «Like til mi dør» rett inn på A-lista på P1, og albumet fikk strålende kritikker. «På grensen til genialt» og «Ganske nært et mesterverk», var blant karakteristikkene av plata, som ble hyllet av et samlet kritikerkorps. Hellbillies valgte ham som support-artist på jubileumsturneen, og han har også åpnet konserter for vår egen Sivert Høyem. Han er ellers kjent for radiohiten «Min beste ven på ein dårleg dag» fra albumet «Fløyel og stål».
Tom Roger kommer til oss i kraft av seg sjøl-, gitaren, stemmen og de kritikerroste låtene. Konsertarena for kvelden er Kafe Finnmarken. Vi har god tro for at det nedstrippa uttrykket, kafescenen - og det faktum at det er søndagskveld - tilsammen utgjør et hett stalltips for en vellykket avslutning på vinterferien.

▼ Show More Information

Markedsgata 1, 8450
Stokmarknes
28 February , Sunday 20:00

More Events Nearby

 11 October , Thursday
 Kulturfabrikken Sortland, Sortland