The Megaphonic Thrift 10-årsjubileum // Landmark

Perfect Sounds Forever presenterer:

THE MEGAPHONIC THRIFT 10-ÅRSJUBILEUM

Landmark / fre 6.april / 21.00 / https://perfectsounds.ticketco.events/no/nb

«The Megaphonic Thrift - 10års-jubileum!»

Fredag 6. april vender The Megaphonic Thrift tilbake til intime Landmark for å lage en uforglemmelig helaften

i Bergen, da det i 2018 er hele 10 år siden bandets første utgivelse av EP-en «Acid Blues». Siden 2008 har bandet for alvor posisjonert seg som et av Norges beste støy-/alternativ band, med bl.a. debutalbumet «Decay Decoy» og den selvtitulerte oppfølgeren «The Megaphonic Thrift». I 2016 tok bandet med seg hjem Spellemannprisen for Årets Indie Album for sin tredje fullengder «Sun Stare Sound», et album hvor de har gjort poplåtene enda mer åpenbare – et glimrende sted hvor gamle fans og nye fans lett kan møtes.

The Megaphonic Thrift har også gjort seg bemerket med supportturneer for prominente og sjangerdefinerende navn som Stephen Malkmus & The Jicks, Dinosaur Jr og A Place To Bury Strangers. I tillegg har de gjort en rekke større turnéer på egen hånd i inn- og utland, og gjort det klinkende klart for alle i nærheten at de er et strålende liveband.

I anledning denne fredagskvelden, slipper bandet også to (!) digitale utgivelser – et album med remikser fra fjorårets «Få meg til verden i tide», i tillegg til «10 Years of Deconstruction», som er en samling B-sider og tidligere uutgitte låter.

«Vi gleder oss veldig til å koke sammen en episk bursdagsfest! Det blir første TMT-gig med vanlig besetning i Bergen siden 2015, og setlisten kommer nok til å få et nostalgisk preg. I tillegg blir det flere overraskelser i løpet av kvelden, og vi kjører 10-kronersmarked i merchboden» - Linn, Richard, Fredrik og Njål

▼ Show More Information

Rasmus Meyers Allé 5, 5015
Bergen
06 April , Friday 21:00

More Events Nearby