THE BIEBERS @ Akvárium Klub // KisHall

Vendég: Patikadomb

THE BIEBERS
A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor

a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.
Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés!
Bemutatkozó albumukat, a monumentális, címnélküli The Biebers-nagylemezt, októberben jelentették meg egy teltházas lemezbemutató koncert keretében.
Most a Nagy-Szín-Pad verseny óta először visszatérnek az Akváriumba, hogy egy fantasztikus koncerttel indítsák el a 2016-os koncertszezont!

Patikadomb
A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését. Az zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronica, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. Idei első kiadványuk a Süssön című dal, amely már az 1G Records gondozásában jelent meg. A dalhoz készített low-budget dalszövegvideót először a Keret Blogon láthatták az érdeklődők. A banda azóta több Petőfi Rádiós interjút adott, valamint a Petőfi TV-ben is bemutatkozhatott: Idei második kiadványuk, a Mechwart liget című dal, amelyhez elkészült a banda első videoklipje is. A dal, október 21-én debütált, a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában, míg a videoklip másnap este, a Petőfi TV-ben volt először látható, egy interjú keretein belül. A zenekar jelenleg három tagból áll: Ujvári Gyula – ének; Dobos Gábor – gitár, szövegek; Kátai Tamás – dob. Somogyvári Dániel producerként és társszerzőként vesz részt a projektben.

★ ★ ★

Jegyek:
Kedvezményes elővétel: 1.500.- HUF (korlátozott számban!)
Normál: 1.800.- HUF

Jegyvásárlás:

Jegyvásárlás direkt link: http://akvariumklub.hu/program/5661b28c772b520c32f12590

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

Megkérünk minden koncertre látogatót, hogy ne vásároljon jegyet másodkézből. Az ellenőrizetlen forrásból származó jegyek eredetiségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az ellenőrzött forrásból származó jegyed képét ne tedd közzé semmilyen felületen és ne add ki kezedből.

★ ★ ★

Kapunyitás: 20:00

★ ★ ★

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.

★ ★ ★

Hallgasd meg az új lemezt! https://www.youtube.com/watch?v=LEdhqD3kRN4&list=PL08QYalY0XESpOKww21K9CNg22jzK2Fbg

Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/thebiebersofficial/

▼ Show More Information

Erzsébet tér, 1051
Budapest
22 January , Friday 20:00

More Events Nearby

 31 December , Monday
 Valahol A Nagyvilágban,
 28 December , Friday
 Dürer Kert, Budapest
 22 December , Saturday
 Dürer Kert, Budapest
 17 December , Monday
 BudapestArena, Budapest
 24 December , Monday
 Budapest, Hungary, Budapest
 16 December , Sunday
 Telki, Hungary, Telki
 21 December , Friday
 Szent István Bazilika, Budapest
 17 December , Monday
 BudapestArena, Budapest
 27 December , Thursday
 ÉRD ARÉNA, Érd
 19 December , Wednesday
 Zeneakadémia, Budapest
 24 December , Monday
 Nemzetközi Űràllomás Iss International Space Station, Budapest
 15 December , Saturday
 HammerTime Cafe, Ferencváros