Thaiföld - Bangkok - Phuket


12 db fő számára extra kedvezményes thaföldi utat!


-40 % csak 12 fő (hat hölgy és hat úr) számára legkésőbb dec. 31-ig várják jelentkezésünket. Általában villámgyorsan betelnek a helyek. Sajnos csak az első 12 jelentkezést tudjuk fogadni.

Most 550.000 Ft helyett csak 375.000 Ft, amely minden költséget,

fakultatív programok, belépőket tartalmaz .

Mostani Thaiföld - Bangkok - Phuket programunkat 2016 április 11 - április 21 ig tervezzük. Kalandvágyóknak, fiatalos gondolkodású embereknek ajánljuk. Miért is? Ekkor kezdődik a monszunos időszak, ami azt jelenti, hogy néha elered az eső. Voltunk már ilyenkor és egyáltalán nem zavarta felhőtlen bulizásunkat. Az előnyök, hogy ennek ellenére mindig meleg van, és az árak töredékei a főszezoni áraknak. Programokat, vásárlást és étkezést tekintve egyaránt.

Thaiföld teljes ár 550.000 Ft. helyett csak 375.000 Ft minden költséggel Semmilyen egyéb rejtett költség nincs
Az ár tartalmazza a repülőjegyet Bangkokig, 24 órás idegenvezetés, szervezést, városnézést, programokat Bangkokban. Utazást Phuketre. Thaiföld transzfereket és a szállásokat, reggeliket. Minden illetékeket és fakultatív programok egy részét. Az ár nem tartalmazza a fakultatív programok egy részét. Előzetes jelentkezés e-mailen vagy a honlapon elektronikusan.


HA IGAZÁN EGY HATALMASAT SZERETNÉL BULIZNI!

▼ Show More Information

adress is not specified
11 April , Monday 13:00

More Events Nearby