Terminsupptakt med Jennie Johansson, Tävlingsträning SDK

Dags att dra igång terminens tävlingsträning samt barn- och ungdomsverksamhet. Vi startar terminen med upptaktsdag där vi får besök av Jennie Johansson (från Luleå bugg och swing) som kommer hålla i träningpass stora delar av dagen. Jennie dansar i 35+A och placerade sig högt upp på SM innan sommaren.

Hon har lång erfarenhet som tränare, är grymt pedagogisk och vi kan förvänta oss en fantastisk träningsdag! :D
Resterande pass kommer att hållas av SDK:s egna tränare Maria Edström samt Lina Stenman och Amanda Stenman som ansvarar för barnverksamheten under dagen.

För deltagande krävs att man tränar i skellefteå dansklubbs tävlingsträningsgrupp eller är sugen på att prova på hur det är att träna med fokus mot tävlingsdansen. För de som inte ingår i tävlingsträningsgruppen kostar dagen 200kr/person och man förväntas vara van dansare med goda danskunskaper. Vill man efter tillfället börja tävlingsträna betalar man bara resterande 300kr av träningsavgiften. Är du sugen på att vara med skynda och anmäl dig. sdk.swingkids@gmail.com

Tävlingsträningsgruppen är för alla som tävlar minst en tävling/ år. Nivå spelar ingen roll. Träningsavgift 500kr/ termin. Då ingår ledarledd träning på måndagar, tävlingslicens för Regional klass, samt startavgift i alla tävlingar man deltar. De som deltar i tävlingsgruppen betalar ingenting för upptaktshelgen!

Vid frågor kontakta Ledare Skellefteå Dansklubb här på facebook eller maila sdk.swingkids@gmail.com

▼ Show More Information

Berzeliusgatan 2, 93232
Skelleftehamn
27 August , Sunday 10:00

More Events Nearby

 30 May , Wednesday
 Skellefteå Ridklubb, Skellefteå
 09 June , Saturday
 Medlefors Folkhögskola & Konferens, Skellefteå
 16 June , Saturday
 Medlefors Folkhögskola & Konferens, Skellefteå
 15 June , Friday
 Skellefteå, Sweden, Skellefteå
 12 June , Tuesday
 Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå