Tamra Rosanes & Rockabilly Heart. Fredag den 4. marts 2016

Tamra Rosanes & The Rockabilly Heart.
Koncert Fredag den 4. marts 2016 kl. 20:00

Tamra Rosanes, Den skaldede kok & Morten Wittrock.

Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge af kontrabas og kogebøger, Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist,

Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart.

Olsen er kendt som Den Skaldede Kok fra Tv, Kogebøger, Foredrag og som musiker i blandt andet The Midnight Blues & Rock It. Olsen spiller trødløse kontrabas og er kendt for sin humor og vilde sceneoptræden.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år og er en af Danmarks dygtigste Honky Tonk, Rock`n´ Roll pianister. Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band som b.la har indspillet 2 cd'er med Jes Holtsø, hvor Wittrock har skrevet og produceret musikken. Morten Wittrock har desuden Turneret med Amin Jensen og har indspillet/produceret et utal af cd'er I Danmark og USA

Tamra Rosanes spillede sit første job på Visevershuset i Tivoli da hun var blot 19 år gammel. Siden har hun spillet og sunget sin ind i Danskernes hjerter og er blevet folkeeje. Hun har spillet med Brødrene Olsen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, osv. Tamra har også modtaget en Grammy og har netop fejret 40 år på landevejene. Tamra er en af de hårdest arbejdende kvinder i Dansk showbis og er en ildsjæl for den gode musik og er top professionel på scenen hvor hun har det som en fisk i vandet.

Sammen har de tre sat et forrygende show sammen. Showet forener den gode gamle 50 er Rock `n roll og country tradition er et show der gør alle glade i låget. En springfuld energi oplevelse, der sparker.
Rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits.

Mange af vores gæster vælger inden koncerten at nyde Kulturhusets 2-retters koncertmenu fra kl. 18:00 til kun kr. 175,- pr. kuvert. (Koncerterne på Spillestedet starter kl. 20.00)

Her tilbydes en lækker 2-retters koncertmenu, med veltillavet mad af høj kvalitet. Vores gæster roser Kulturhusets koncertmenuer til skyerne.

▼ Show More Information

Vesterhavsvej 6, Hune, 9492
Blokhus
04 March , Friday 20:00

More Events Nearby