TALLER DE ALQUIMIA SEXUAL Y "JOYAS ÍNTIMAS", Sanando la memoria del trauma sexual- EN GIRONA

Avui dia estan ressonant novament els treballs íntims amb els ous de diferents minerals, però no ens pensem pas que es una nova moda New Age, que ens porta a experimentar amb noves formes que puguin semblar una mica “fora de lloc”.

Ja fa més de 2000 anys les dones Taoistes ja tenien inclosa aquesta

practica com a eina en el seu Tao curatiu per a la Salud i la llarga vida.
Avui dia hi ha joies íntimes (ous) de obsidiana, quars rosa, jade… i d’altres minerals …que escollirem de forma particular segons el tipus de treball que estem disposades a fer.

Poder pretenem donar una energia amorosa a la teva zona sexual, o netejar d’energies i memòries passades o ancestrals del teu “yoni”, o fer treballs de neteja de “ombres” instal•lades en el teu conscient o inconscient…. O poder el que pretens es treballar el teu sol pelvià i prefereixes fer-ho aportant una certa energia i substituir el que en diem “boles xineses” per un material més pur i nodridor…

Fer un treball amb aquestes joies intimes ens porta a una reconnexió amb la energia femenina, amb el nostre cicle i amb l’empoderament i reconnexió amb tot el poder sanador de la nostra sexualitat…

No només treballarem la nostra part física, sinó, que connectarem amb l’esperit a través de l’energia “sagrada” sexual.

Et proposo una trobada per compartir en un espai cuidat especialment per nosaltres e iniciar-nos en la utilització d’aquestes joies íntimes.

La trobada es durà a terme en dues parts, una al matí on donarem la matèria sobre les formes terapèutiques, i per la tarda, d’una forma MOLT RESPECTUOSA I PRIVADA crearem un espai íntim per cada una per DUR A LA PRÀCTICA la dinàmica amb les Joies Íntimes. Hi ha moltes dones que solen reproduir pors e inseguretats a l’hora de iniciar el treball, així amb l’assistència professional, es podran trencar barreres i resistències personals de forma segura.

DIA: 13 de Marzo de 2016
Hora: de 10 a 14h i de 16h a 19h
LLOC: CENTRE ARA - ESPAI ARA DONA
C/ Nou 4, entresol, de Girona

FACILITADORA: NÚRIA Romaguera - Terapeuta per l' Ànima
Informació: Nuria Romaguera. Tel: 629.43.55.38
Inversió: 75€ (Joies íntimes NO INCLOSES)

CAL PORTAR.
*** porta les teves joies íntimes, en cas que no les tinguis tindràs la possibilitat d'adquirirles al taller.
-Tovallola, fulard, roba còmoda.

▼ Show More Information

Nou 4,, 17001
Girona
13 March , Sunday 10:00

More Events Nearby