Taking the trash out: Otvaranje sezone

Alergija. Otvorenje sezone alergija. Prva zraka sunca je probila kroz cumulonimbuse i vegetacija se navukla ko siromašni student na partiju bele u keš. Kroz naredni mjesec vodit će se borbe, fejkat prehlade i, ruku na srce, lagati o uzroku očnog crvenila.
Iako smo u samom naslovu odradili klasični indexov

manevar, nismo potpuno mašili fudbal. Ovo razdoblje donosi stvarno brojne blagodati, na primjer, kad kažeš da dolaziš za 10 minuta, zakasnit ćeš samo pola sata jer više nećeš morati oblačiti duge gaće, šal, timbice i labelo. Ili recimo, moći ćeš frajeru koji ti se sviđa prodat priču da ti je hladno i uzet mu jaknu.
Dok sve ove stvari radiš na dnevnoj bazi, na noćnoj bazi, kada se simptomi i intenzitet alergijskih reakcija smanji, mi nudimo ozbiljno zabavni sadržaj u Operi.
Makar je „Sve bi seke ljubile mornare“ vrhunska pjesma za bilo koje doba godine, s prvim zrakama sunca ona počinje ostvarivati svoj puni potencijal. O „Paloma neri“ bolje da ne počinjemo. Ako ništa drugo, uz koju čašicu pića više, alergija će ti se činiti potpuno bezopasna.

Ako si pak za ideju klin se klinom izbija, onda će ti Herman Role, Marco Cole, Rac kroz ove 4 srijede svojom prezentnošću zamijeniti dosadašnju alergiju.

Puštat će najbolje od domaćeg trasha / stranog trasha / popa / r'n'b-ja

Ulaz je 30 kn, a može se ući od 23:00.

▼ Show More Information

Petrinjska 4, 10000
Zagreb
04 April , Wednesday 23:00

More Events Nearby