TACK livet! En föreläsning som kan förändra ditt liv.

Tycker du Le Livs texter talar till dig? Har du saker du skulle vilja göra men är rädd att inte klara av? Längtar du efter att leva mer nära den du är? Vill du se vem du är bortom dina rädslor och tankehinder? I så fall är det här din föreläsning!

Le Livs sida på Facebook följs av över 8 000 personer.

Det är fantastiskt att få inspirera så många människor! Det känns bra att bidra till att människor kan byta perspektiv och utmana sina tankemönster, Men nu är det dags att gå från tanke till handling. Och det är just det som föreläsningen Tack livet! hjälper dig att göra.

Vi människor har en tendens att krångla till saker. Vi tror att det krävs mycket arbete och att det är svårt att skapa det liv vi vill ha. Så är det inte. Att leva på det sätt som känns rätt är lätt! Det som verkligen är jobbigt och som dränerar en på energi är att leva ett liv som inte stämmer med ditt inre jag. Eller hur? Jag kommer prata om vad du kan göra för att låta livet jobba för dig i ställt för tvärtom. Du kommer få konkreta tips på hur du kan få ett mer glädjefyllt liv. Kom till föreläsningen Tack livet! Du förtjänar det. Ditt liv förtjänar det.

Jag har gjort vad jag kan för att det ska vara enkelt att komma till föreläsningen. Lokalen ligger väldigt nära tågstationen Södertälje Centrum. Biljetten till föreläsningen köps via biljettkiosken vilket gör att du inte behöver registrera ett konto. Du kan betala med Swish om du vill. Superenkelt!

Vi syns på Café Humlan 26 april!

Lotta Halvardsson Ekdahl

Pris: 195 kr + serviceavgift

OM LOTTA:
Lotta är utbildad i ACT (Acceptance and Commitment Therapy/Training) och har arbetat med metoden både med grupper och enskilda individer. Med ACT som bas har hon tagit fram ett eget koncept för livshantering som hon använder i sitt företag Le Liv. Lotta arbetar inte bara utifrån beprövade metoder utan hon använder mycket humor i mötet med människor.

Under nästan hela sitt yrkesliv har Lotta arbetat med att stötta människor och hjälpt dem hitta sina egna styrkor och sin egen kraft. Hon har till exempel arbetat inom missbruksvården, som flyktingkurator, med långtidsarbetslösa, som gymnasiekurator och hon arbetar nu som utbildningsansvarig hos organisationen Suicide Zero. Hon har också arbetat som volontär på Minds självmordslinje.

Tack livet! är den första öppna föreläsningen Lotta håller. Tidigare har hon anlitats för utbildningar och inspirationsdagar.

▼ Show More Information

Nedre Torekällg. 16, 151 73
Södertälje
26 April , Thursday 18:00

More Events Nearby