Szembenézős - Hellinger-féle családfelállítás

Biztosan érezted már, hogy valami nem megy. Megtettél mindent, de valami visszatart. Több oka lehet ennek, láthatatlan szálak tartanak fogva.

Az is lehet, hogy testi tüneteid vannak, akár csak időszakosan, ismétlődve, akár tartósan. Az orvostudomány is csak találgat, hiszen a tüneteid nem múlnak. Pedig

ugye, te mindent megtettél.

Elkeseredett lehetsz, nem érted, mi történik, nem tudsz szabadulni a kelepcéből, pedig már nagyon szeretnél. De valóban így van ez?

Nos, ha elég bátor vagy és valóban szeretnéd meglátni, mi zajlik a lelked mélyén, akkor itt az idő, hogy ezzel szembe nézzél. A családfelállítás módszere fizikai térben jeleníti meg a lélek szintjén zajló folyamatokat, állapotokat, dinamikákat. Tudd, hogy nem azt fogod látni, amit te hiszel a problémádról, gondodról, elakadásodról, betegségedről! Az, hogy mit gondolsz, az családfelállításon nem számít! Itt a valóság számít, és az, hogy mit érzel.

Izgalmas? Igen! Érdekes? Igen! Félelmetes? Talán egy kicsit az is lehet. De megtapasztalod és magad döntheted el, hogy valóban készen vagy-e szembenézni önmagaddal, és rálépni arra az útra, ami segíthet a megértésben, és a hozzáállásod változtatásában. Ugyanis, ha még nem állsz készen, akkor egyetlen módszer sem fog segíteni. Magadon kell dolgoznod. Most is, és mindörökké.
Ez egy lehetőség és nem gyógymód! Lehetőség arra, hogy jobban legyél magaddal és a világgal.

Szeretettel várlak egy szembenézős, önjavítós, felismerős, megkönnyebbülést hozó napra!

Kérlek, telefonon mindenképpen jelentkezz, ezen a számon: 06-70/3232015

Állítást kérőknek: 9000 Ft, képviselőknek: 2500 Ft a családfelállítás összege. Ha számlát kérsz, azt előre jelezd, kérlek!

▼ Show More Information

Hermina út, Budapest 1146, Magyarország
adress is not specified
22 April , Sunday 09:50