Swing Your Fox by Fox Fusion

Efter succén 2017 erbjuder nu FoxFusion i samarbete med EBBA Dansklubb och MatildaTuomela, som är Sveriges enda följare på all star nivå i west coast swing (WCS), en ny fortsättningskurs i modern fox!

Swing your Fox är en kurs i modern fox, där vi använder oss av inspiration och tekniker från WCS för

att vässa vår dansteknik och vidga vår fox. Fokus under kursen kommer att vara connection, kreativitet, frihet, dialog, samspel och teamwork.
Kursen har ett tydligt socialdansperspektiv. I de tekniker och figurer vi lär ut fokuserar vi på föra-följa-tekniker, snarare än att lära in förutbestämda steg och mönster. Vi lägger lika stort fokus på både förarens som följarens roll i dansen.

Till vår och er hjälp har vi denna helg med oss team FoxFusion som består av trevlig och duktiga hjälpdansare. På kursen kan det finnas deltagare som inte dansar sin traditionella roll, dvs det kan förekomma kvinnor som förare och män som följare. Under kursen kommer instruktörerna att prata svenska.
Kursen riktar sig till dig som har vana av modern social fox, dansar regelbundet och har god grundteknik. Du vill utveckla din danskunskaper, få ny inspiration och testa nya saker. Du behöver inte deltagit på någon av FoxFusions kurser eller dansat WCS sedan tidigare.

När du blivit antagen erhåller du en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. Kursen fylls på med jämnt antal förare / följare. Singelanmälda paras ihop i turordning. Under kursen sker tradionella byten. Vid händelse att en i dansparet skulle få förhinder att delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne inte själv kan hitta en ersättare.

Workshops, mat (lunch x 2, middag), fika, frukt, snacks och socialdans ingår i avgiften. Boende bokas och betalas separat. Vad det kommer att bli för mat under helgen kommer presenteras längre fram. Om man då väljer att avstå från maten, kommer avdrag att göras på kursavgiften.

För att säkra sin plats betalas 500:- i anmälningsavgift inom 2 veckor efter att man blivit antagen. Vid utebliven betalning av anmälningsavgiften stryks anmälan och vi antar nästa som står på kölistan. Pris för kursen 1550kr, medlem i EBBA betalar 1350kr.

Specialkost p.g.a allergier anges vid anmälan.
Socialdansen är sluten för deltagare på eventet.

Om Matilda Tuomela
Efter en 5-årig danslärareutbildning med Musikhögskolan har Matilda nu bosatt sig i Stockholm. Matilda har en bred dansbakgrund som omfattar bl.a balett, jazz, modern dans, salsa, bachata, kizomba, tango, zouk, magdans och pole dance. När hon upptäckte sociala pardanser kände hon direkt att det här måste ju vara det bästa som finns. Det som tillalar henne med WCS är friheten, kreativiteten, samspelet och stilbredden. De senaste åren har hon rest intensivt till olika events runtom i världen för att socialdansa, tävla och utbilda sig inom WCS. Idag undervisar hon nationellt och internationellt och är en av de två dansare i landet som tävlar på all-star nivå, vilket är en av de internationellt högsta tävlingsnivåerna inom WCS!

Om Tony och Kimberly
Vi står bakom företaget FoxFusion och bor i Örebro. Vi brinner för dansen och den glädje den ger oss är obeskrivbar. Gemensamt har vi drygt 30-års danserfarenhet av socialdans ute på våra dansbanor. De senaste åren har vi hållit och arrangerat danskurser i hela Sverige och Norge med tusentals nöjda kursdeltagare. Vi är båda certifierade domare och har genomgått flera kursledarutbildningar.

Om FoxFusion och vårt kursinnehåll.
Vi lär ut en fox där hållningen och den egna balansen är centrala aspekter, vilket skapar en lugn, ergonomisk och avskalad stil. Ledorden är samspel, tajming, teknik och musikalitet.
Insläpp från klockan 09,00 bägge dagarna.

Parkering vid EBBA DK får ske utanför lokalen fram till soptunnorna, (ej framför frisörsallongen, eller vid lastkaj, hunddagiset), samt på gatan mm. Håll koll på parkeringsbestämmelserna, se även Se Ebbas hemsida http://www.ebba.se/klubben/parkering/

▼ Show More Information

Kanslivägen 12, 126 39
Tullinge
31 March , Saturday 10:00

More Events Nearby

 18 December , Tuesday
 Fryshuset Klubben/ Arenan, Stockholm
 21 December , Friday
 Kägelbanan, Stockholm
 31 December , Monday
 EPIC Studios - Stockholm, Stockholm