Swing Your Fox by Fox Fusion

Efter succén 2017 erbjuder nu FoxFusion i samarbete med EBBA Dansklubb och MatildaTuomela, som är Sveriges enda följare på all star nivå i west coast swing (WCS), en ny fortsättningskurs i modern fox!

Swing your Fox är en kurs i modern fox, där vi använder oss av inspiration och tekniker från WCS för

att vässa vår dansteknik och vidga vår fox. Fokus under kursen kommer att vara connection, kreativitet, frihet, dialog, samspel och teamwork.
Kursen har ett tydligt socialdansperspektiv. I de tekniker och figurer vi lär ut fokuserar vi på föra-följa-tekniker, snarare än att lära in förutbestämda steg och mönster. Vi lägger lika stort fokus på både förarens som följarens roll i dansen.

Till vår och er hjälp har vi denna helg med oss team FoxFusion som består av trevlig och duktiga hjälpdansare. På kursen kan det finnas deltagare som inte dansar sin traditionella roll, dvs det kan förekomma kvinnor som förare och män som följare. Under kursen kommer instruktörerna att prata svenska.
Kursen riktar sig till dig som har vana av modern social fox, dansar regelbundet och har god grundteknik. Du vill utveckla din danskunskaper, få ny inspiration och testa nya saker. Du behöver inte deltagit på någon av FoxFusions kurser eller dansat WCS sedan tidigare.

När du blivit antagen erhåller du en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. Kursen fylls på med jämnt antal förare / följare. Singelanmälda paras ihop i turordning. Under kursen sker tradionella byten. Vid händelse att en i dansparet skulle få förhinder att delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne inte själv kan hitta en ersättare.

Workshops, mat (lunch x 2, middag), fika, frukt, snacks och socialdans ingår i avgiften. Boende bokas och betalas separat. Vad det kommer att bli för mat under helgen kommer presenteras längre fram. Om man då väljer att avstå från maten, kommer avdrag att göras på kursavgiften.

För att säkra sin plats betalas 500:- i anmälningsavgift inom 2 veckor efter att man blivit antagen. Vid utebliven betalning av anmälningsavgiften stryks anmälan och vi antar nästa som står på kölistan. Pris för kursen 1550kr, medlem i EBBA betalar 1350kr.

Specialkost p.g.a allergier anges vid anmälan.
Socialdansen är sluten för deltagare på eventet.

Om Matilda Tuomela
Efter en 5-årig danslärareutbildning med Musikhögskolan har Matilda nu bosatt sig i Stockholm. Matilda har en bred dansbakgrund som omfattar bl.a balett, jazz, modern dans, salsa, bachata, kizomba, tango, zouk, magdans och pole dance. När hon upptäckte sociala pardanser kände hon direkt att det här måste ju vara det bästa som finns. Det som tillalar henne med WCS är friheten, kreativiteten, samspelet och stilbredden. De senaste åren har hon rest intensivt till olika events runtom i världen för att socialdansa, tävla och utbilda sig inom WCS. Idag undervisar hon nationellt och internationellt och är en av de två dansare i landet som tävlar på all-star nivå, vilket är en av de internationellt högsta tävlingsnivåerna inom WCS!

Om Tony och Kimberly
Vi står bakom företaget FoxFusion och bor i Örebro. Vi brinner för dansen och den glädje den ger oss är obeskrivbar. Gemensamt har vi drygt 30-års danserfarenhet av socialdans ute på våra dansbanor. De senaste åren har vi hållit och arrangerat danskurser i hela Sverige och Norge med tusentals nöjda kursdeltagare. Vi är båda certifierade domare och har genomgått flera kursledarutbildningar.

Om FoxFusion och vårt kursinnehåll.
Vi lär ut en fox där hållningen och den egna balansen är centrala aspekter, vilket skapar en lugn, ergonomisk och avskalad stil. Ledorden är samspel, tajming, teknik och musikalitet.
Insläpp från klockan 09,00 bägge dagarna.

Parkering vid EBBA DK får ske utanför lokalen fram till soptunnorna, (ej framför frisörsallongen, eller vid lastkaj, hunddagiset), samt på gatan mm. Håll koll på parkeringsbestämmelserna, se även Se Ebbas hemsida http://www.ebba.se/klubben/parkering/

▼ Show More Information

Kanslivägen 12, 126 39
Tullinge
31 March , Saturday 10:00

More Events Nearby

 04 April , Wednesday
 Stockholm, Sweden, Stockholm
 06 April , Friday
 Nobelberget, Nacka
 21 April , Saturday
 Stockholm, Sweden, Stockholm
 19 April , Thursday
 Ericsson Globe, Stockholm
 01 April , Sunday
 Värtahamnen, Stockholm
 22 April , Sunday
 Annexet, Stockholm
 15 April , Sunday
 Top Kitchen, Ulvsunda Industriområde
 01 April , Sunday
 Event-huset.com, Hägersten
 26 March , Monday
 Hovet, Stockholm
 21 April , Saturday
 Nalen, Stockholm
 20 April , Friday
 Balkan Beat Cruise, Stockholm
 21 April , Saturday
 Slakthuset, Stockholm
 23 April , Monday
 Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm
 09 April , Monday
 Café Opera, Stockholm
 25 March , Sunday
 Fasching, Stockholm
 04 April , Wednesday
 Silja M/S Galaxy, Stockholm
 29 March , Thursday
 Clarion Hotel Sign, Stockholm
 21 April , Saturday
 Debaser, Stockholm
 30 March , Friday
 Kistamässan, Kista
 14 April , Saturday
 FRYSHUSET, Stockholm
 14 April , Saturday
 Medeltid Stockholm - medeltidsmarknad i Kungsträdgården, Stockholm
 29 March , Thursday
 Kungsholmen, Sweden, Kungsholmen
 04 April , Wednesday
 Annexet, Stockholm
 12 April , Thursday
 Nobelberget, Nacka
 21 April , Saturday
 Tessinska palatset, Stockholm
 29 March , Thursday
 Kraken Sthlm, Stockholm
 28 March , Wednesday
 Grand Central by Scandic Vasateatern, Stockholm
 30 March , Friday
 Nobelberget, Nacka
 20 April , Friday
 Slaktkyrkan, Stockholm
 18 April , Wednesday
 Dieselverkstaden, Nacka
 17 April , Tuesday
 Debaser, Stockholm
 21 April , Saturday
 Hertha Hillfon c/o Skeppsholmen, Stockholm
 28 March , Wednesday
 Historiska museet, Stockholm
 29 March , Thursday
 Slaktkyrkan, Stockholm
 06 April , Friday
 Berns, Stockholm
 04 April , Wednesday
 Annexet, Stockholm