Swedish Game Fair 2018

Det blir mer åt alla på Swedish Game Fair 2018!
Mässan kommer att bli ungefär 30 procent större än förra gången och blir samtidigt den största mässan någonsin!

Som alltid på Swedish Game Fair så bjuder vi på ett fullspäckat program med allt att önska för dig som gillar jakt, fiske eller hund.

Storsatsning

på sportfiske och båtar
Äntligen kan vi presentera ett sportfiskeområde vi är säkra på att du som predatorfiskare kommer älska. Direkt innanför entrén hittar du vårt nya område för sportfiske och båtar, så det går inte att missa. Mängder av tuffa båtar och fiskeprylar från utställare som ABU Garcia, Söder Sportfiske, Rapala, Mojoboats, Garmin, Upplev mfl.

Testa båtar vid våra egna bryggor
För att du ska kunna testa utställarnas båtar och kajaker i sitt rätta element så har Swedish Game Fair köpt in bryggor. Där kan båtleverantörerna ha sina båtar liggandes för demonstrering och provkörning. Båtbryggorna hittar du inne på mässområdet precis vid fiskeområdet.

Nyutvecklat jaktområde
Även för dig som jägare har vi utvecklat mässan. Vi har i år ett nytt område där vi samlar en del av jaktgrossisterna, stora leverantörer och några av Sveriges största handlare.

Nytt safaritorg
Sugen att boka jaktresa? Då har du ytterligare en anledning att besöka Swedish Game Fair i år. Safari Club International Royal Swedish Chapter står som värd för vårt häftiga nya safaritorg, där vi samlar skandinaviens ledande jaktresearrangörer.

Uppgraderat skjutområde
Vi har i år uppgraderat vårt populära skjutområde med ännu häftigare klass 1-skytte. Här kan du testa alla vapen, kalibrar och sikten.

Nytt motorområde
Vi samlar fiskarens och jägarens alla favoritfordon i vårt nya motorområde. SUV, Pickups, ATV, UTV, allt hittar du på vårt motorområde.

▼ Show More Information

Tullgarns Slott, 610 74
Vagnhärad
25 May , Friday 09:00

More Events Nearby