Super Concert Andreea Bălan

Data concertului a fost modificat de pe 16 decembrie pe 18 decembrie ora 19:00 datorita doliului national!

Putini artisti din Romania se pot identifica cu istoria moderna a muzicii romanesti, iar Andreea Balan o scrie de peste 20 de ani. Cu o primă apariție TV în anul 1994, concursuri muzicale ce i-au

pus vocea pe harta tinerilor artisti de urmarit si debutul intr-una dintre cele mai cunoscute trupe romanesti, Andreea Balan a avut un inceput de cariera ce a ramas adanc intiparit in memoria fanilor ei.
Cariera solo a marcat inceputul maturizarii artistice. Temele inceputului de adolescenta din perioada Andre au fost inlocuita cu aspecte mai sumbre, caracterizate prin rebeliune, razbunare si durererea despartirii. Dupa o perioada caracterizata de influentele rock, Andreea Balan revine la originile pop si lanseaza hit-uri precum “Baby Get Up And Dance”, “Prinde-ma, aprinde-ma” si “Superwoman”.

Dansul este la fel de important pentru Andreea Balan, aratand pentru prima data acest lucru in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, unde, alaturi de Petrisor Rudge, a primit aprecierile publicului si juriului si a ocupat a treia pozitie, urmand sa castige editia “Liga Invingatorilor” din cadrul aceleiasi emisiuni. Aceasta performanta i-a permis sa participe la competitia internationala din Mexic, care i-a oferit posibilitatea lansarii unui album sub labelul EMI.
Show-urile Andreei Balan sunt mai mult decat simple interpretari. Coregrafie, lumini, costumatii, dans si voce, toate aceste elemente alcatuiesc experienta unui show unic in Romania, semnat de Andreea Balan.

▼ Show More Information

121 Calea lui Traian, Râmnicu Vâlcea, 240165
Valcea
18 December , Monday 19:00

More Events Nearby