Stuurmanswegen: Pyreneeën 2016

Georganiseerd door Autovisie & Dolf Dekking Driving Events.

Panoramische vergezichten, indrukwekkende bergpieken, groene, glooiende heuvels, pittoreske bergdorpjes, een azuurblauwe Middellandse Zee of juist de schuimende Atlantische Oceaan met charmante vissersplaatsjes. Dit alles staat u te wachten

tijdens deze uiterst gevarieerde Stuurmanswegenreis door de Franse en Spaanse Pyreneeën. Proef in één reis zowel de Franse als de Spaanse cultuur. Een afwisselende reis? Zeg dat wel!

We starten de rondreis in het surferparadijs Biarritz en zakken verder af naar het Baskenland. Vervolgens zullen we gaan klimmen in de Pyreneeën en hebben we sensationele routes uitgezet dwars door het Parc National des Pyrenées en National park Ordesa y Monte Perdido. Beiden zijn Unesco-werelderfgoed en u ontdekt al snel dat dit niet voor niets is.

Een voorbeeld is het mooie keteldal van Gavarnië, een muur in het gebergte die is ontstaan door het werk van immense gletsjers, die ook wel de kolos van de Pyreneeën genoemd wordt. Kortom, een zeer spectaculaire Stuurmanswegenreis als afsluiter van ons seizoen, waar u aan mee kunt doen!

VOOR WIE?

Voor iedereen die van sportief autorijden, prachtige natuur en gezelligheid houdt. Meedoen kan zowel alleen of als equipe en met ieder automerk. Dagelijks rijden we rond de 300 km. Het routeboek is opgemaakt in het bolletje-pijltje systeem met duidelijke aanwijzingen en ingetekende kaartjes. Het gebruik van een navigatiesysteem is geen enkel probleem. We rijden de route met elkaar op, tijdens de rit zult u merken dat gelijkgestemden elkaar qua rijtempo prima weten te vinden.

De route wordt uitgezet en begeleidt door Dolf Dekking, de vaste rijtrainer van Autovisie. Dolf stapt tijdens de reis graag even bij u in de auto om u tips en tricks te geven om nog meer van de route en uw auto te genieten.

▼ Show More Information


Biarritz
21 October , Friday 09:00

More Events Nearby

 27 October , Saturday
 Hasparren, France, Hasparren
 11 November , Sunday
 Behobia, Spain, Behobia
 27 October , Saturday
 Hasparren, France, Hasparren
 27 October , Saturday
 Hasparren, France, Hasparren
 17 November , Saturday
 Ondres, France, Ondres
 13 November , Tuesday
 Scène aux champs - La Mamisèle, Saubrigues