Standup: Erlend Osnes / Østsia

Erlend Osnes kommer tilbake til Østsia!
27. januar besøkte Erlend Osnes et utsolgt Østsia med sitt første solo stand-up show «Av familiære årsaker».
Der og da bestemte vi oss for å få denne rå historiefortelleren av en komiker tilbake til byen så fort som mulig.
Nå kommer han tilbake for å teste ut

nytt materiale.

CC: 200/270 + bill.avg (student/ordinær)
ID: 18 år
Dørene åpner kl 19.00
Showstart kl 21.00
Billett: http://bit.ly/2rI285P
OBS: Begrenset antall sitteplasser.

Han har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet "Raae og Osnes" på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip "P3 Morgen".
Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet.
Skrevet om «Av familiære årsaker»:
«Det er så deilig når humor er mer enn øyeblikkets latter. Når det går an å si noe mer enn ”han var morsom”, når showet er over. Om Erlend Osnes går det an å si at han har en utpreget sans for presisjon, kreative språkbilder, at han er et dramaturgisk talent og besitter en fortellergave. Dessuten er han utvilsomt morsom.»
Avisa Nordland – Terningkast 5

«Erlend Osnes er en dønn ærlig komiker. Nærheten og intimiteten i forestillingen forteller at dette er en komiker som vil noe mer enn bare det å komme seg opp og frem og skaffe seg et navn. Osnes vil fortelle historier og han gjør det med stor fortellerglede. Responsen fra publikum vitner om at han har en formel som funker.»
Bodø Nu – Terningkast 5

”Osnes er en historieforteller av rang. Leveringen sitter så godt at man kunne banne på at han bare prater i vei. Tekstene er særdeles morsomme. Med «Av familiære årsaker» tar Osnes et langt steg opp mot humorstjernehimmelen.”
Adressa – Terningkast 5

Erlend Onsnes er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

▼ Show More Information

Gimlemoen 25, 4630
Kristiansand
10 November , Friday 19:00

More Events Nearby