Spellenavond april

In een vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer ontdekken we samen nieuwe gezelschapsspellen of halen we nog eens een steengoede klassieker of een vergeten pareltje uit de kast. We stellen een brede waaier aan spellen ter beschikking. Kennis van de spelregels is niet nodig: we leggen alles met de glimlach

uit! Daarnaast mag u gerust eigen spellen meebrengen.

Spellenclub De Speelse Gezellen organiseert reeds enkele jaren maandelijks een spellenavond in Lebbeke, en dit iedere 3de vrijdag van de maand. Sinds 2017 doen we dat op een nieuwe locatie: gemeenteschool De Puzzel. Deze locatie biedt volop ruimte voor uitbreiding. Nieuwe spelers zijn dus van harte welkom!

De Puzzel is gelegen in de Opwijksestraat 1A in het centrum van Lebbeke, op de kruising met de Hemelstraat. Je komt er binnen via het groene poortje en neemt vervolgens de eerste deur rechts.

Parkeren kan in de omliggende straten: Opwijksestraat, Hemelstraat, Brusselsesteenweg, Poststraat (hier is een parkeerterrein op de kruising met Oudebaan).
Opgelet: parkeren op de parking van Colruyt kan NIET: deze parking wordt immers afgesloten na sluitingstijd!!

Inkom: € 2,00

Tienbeurtenkaart: € 15
Met deze kaart...
-...beleeft u tien spellenavonden naar keuze aan een aantrekkelijke prijs (binnen een periode van maximum 18 maanden),
-...geniet u gedurende 1 jaar van 10% korting bij www.time2game.be, dé webwinkel voor het betere bordspel.
-...kan u spellen van de club ontlenen aan zeer democratische prijzen. Zo kan u een nieuw spel uitproberen in uw eigen huiskamer of listige tactieken bedenken voor een spel dat u speelde op de spellenavond. Heb je een bepaald spel op het oog? Dan contacteer je ons best op voorhand: wij zorgen er dan voor dat dit spel aanwezig is op de spellenavond, zodat je het kan uitlenen. Link naar onze spellenkist: https://boardgamegeek.com/collection/user/De%20Speelse%20Gezellen?own=1&subtype=boardgame&ff=1

▼ Show More Information

Gemeenteschool De Puzzel, Opwijksestraat 1a, 9280 Lebbeke
adress is not specified
20 April , Friday 20:00