Smoke Screens

HANDLING:
En samling udda existenser, en söndrad koloni av kosmiska migranter, utsätts för svåra prövningar i sin irrfärd för att hitta hem. Men vad är hem? Och vad är det för digitala stormar som ständigt vräker ner över dem och riskerar att utplåna dem? Smoke Screens är en poetisk och existentiell

cirkusföreställning någonstans på andra sidan apokalypsen. I tornados av skräp föds en storslagen vision att återerövra det förlorade paradiset och en hemmagjord kanon visar på de oanade möjligheterna att nå bortom tid och rum. Vi, artister och publik, befinner oss långt borta i ett nära nu.

FÖRESTÄLLNING & BILJETTER
21 mars kl 19.30
24 mars kl 15.00
Föreställningslängd: 80 min
Rek från 8 år

Ordinarie: 290 kr
Ungdom (upp till 26)/Student/Pensionär: 200 kr
Barn (upp till 12): 150 kr Bussar tur&retur: 60 kr

KÖP BILJETTER https://www.subtopia.se/smoke-screens/

OM BURNT OUT PUNKS
Kompaniet Burnt Out Punks nya föreställning har Sverige-premiär den 21 mars i Hangaren Subtopia. Som ett av Sveriges äldsta cirkuskompanier har de redan setts av hundratusentals i Sverige och stora delar av världen. Deras konstnärliga praktik är en blandning av teater, cirkus och street art kombinerat med skicklighet inom eldkonst och pyroteknik som tillsammans ger starka visuella upplevelser och halsbrytande stuntkonster. Burnt Out Punks är tidigare kända för bland annat sin medryckande eldshow i Rålambshovsparken på somrarna. Den här gången gör de något helt annat.

▼ Show More Information

Rotemannavägen 10, 14557
Norsborg
21 March , Wednesday 19:30

More Events Nearby

 18 December , Tuesday
 Fryshuset Klubben/ Arenan, Stockholm
 21 December , Friday
 Kägelbanan, Stockholm
 31 December , Monday
 EPIC Studios - Stockholm, Stockholm