Skrivcamp i skärgården – Sommarkurs 2017

Aktiv semester när den är som bäst! Sommar, fantastisk miljö och kreativt skrivande. Jag ser fram emot att träffa dig på Stensund i sommar! Och du glöm inte att packa bra skor, bad- och träningskläder för här kan man både bada och träna. Läs mer nedan och på hemsidan, http://www.kreationslotsen.se/Blogg/kurser/sommarkurser/.


Anmälan sker direkt till folkhögskolan, http://www.stensund.se/sommarkurser-2018-30311834


”Skrivcamp i skärgården”, 1-6 juli

Du har ett skrivprojekt igång eller en idé som du vill sätta i verket. Du vill skapa dig utrymme att skriva, ha likasinnade att prata med, riktigt frottera dig i att prata om text och skriva i mängder.
Stensund bjuder på det lugn och tidsutrymme som behövs för att vi ska kunna fokusera på texten och skrivandet.
Under förmiddagen träffas vi för rörelse på olika sätt, ett inspirationspass med olika övningar och du får egen handledningstid med coachen.
Övrig tid är din egen för eget skrivande. Du får hjälp av att sätta upp en plan för ditt arbete. Coachen hjälper dig utifrån var du befinner dig.

Hon hjälper dig igång med din roman eller fackbok. Från idé till färdigt bokmanus. Att komma igång, möta motstånd och att komma till avslut.

Jeanette Niemi är skrivpedagog, författare, coach och beteendevetare. Hon hjälper dig igång med din roman eller fackbok. Från idé till färdig bokmanus. Att komma igång, möta motstånd och att komma till avslut. Inspirerar, uppmuntrar och utmanar allt utifrån det du just behöver. Författare till Din bokidé – en steg för steg-guide: http://www.kreationslotsen.se/Blogg/butik/

▼ Show More Information

Stensunds folkhögskola 619 91 Trosa, 61991
Trosa
01 July , Sunday 17:00

More Events Nearby