Silverhand vine la tine! Hai la interviu în Baia Mare

Colega noastră, Nora, te așteaptă în 17 decembrie la interviu în orașul tău, Baia Mare!

Vino duminică, 17.12.2017,
între orele 15:00-18:00,
la Hotel Mara 3*, sala de conferință,
să discuți cu un specialist în recrutare Silverhand în vederea obținerii unui loc de muncă stabil și bine plătit în Europa

din 2018.

În ianuarie vom organiza alte interviuri și în alte orașe importante ale țării! Urmărește pagina noastră de facebook pentru a afla locațiile și datele următoarelor interviuri.

În ce constă interviul?
În primă fază vom avea un scurt interviu în limba germană sau engleză, depinde pentru ce țară îți dorești să aplici, ulterior vom realiza împreună un CV, iar echipa noastră te va recomanda firmelor angajatoare potrivite pentru tine. De asemenea, te vom consilia pentru a alege cea mai bună ofertă și îți vom răspunde la toate întrebările.

Te întrebi dacă nivelul tău de limbă străină este suficient de bun pentru a fi acceptat? Este necesar să poți conversa și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți sunt adresate, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună.


În ce domenii recrutăm?
Cererea pentru forță de muncă în Europa este una vastă.
Pentru începutul anului 2018 căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigiu auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri.

Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană sau engleză, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale!


Nu ai posibilitatea să vii la interviu?
Nicio problemă. Cel mai simplu este să ne contactezi telefonic sau să ne scrii un email.

Pentru un loc de muncă în Germania ne puteți contacta la unul din numerele de telefon: 0773 787 443, 0772 228 893 sau 0774 483 064.
Pentru un loc de muncă în țările nordice, ne puteți apela la unul din numerele de telefon: 0770 139 232 sau 0770 422 954.

CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: contact@silverhand.ro

▼ Show More Information

Blvd. Unirii nr. 11, 430271
Baia Mare
17 December , Sunday 15:00

More Events Nearby