SIKUR MOS ISHTE SUNDIMI OSMANE MBI 6 SHEKUJ NUK DO KISHTE EMER SHQIPTAR KATOLIK SHQIPTARET DUHET TE NDEZIN QIRINJ PASHALLARVE

PRIFTI KATOLIK PARA FLASMURIT DHE KOMBIT E KA FEN TE LUMT PAS 6 SHEKUJVE NISUR NGA SKENDERBEUT E NENE TEREZES JA DOLE TE MBURESH ME FEN TATE KATOLI

KE MBET PAKICE SIKUR MULAKET MBI 2 MILJON SHQIPTAR KATOLIK SHQIPERIS KRAJES KRAINES TU KONVENTUN SLLAVORTODOX NE GERQI DHE MALTE ZI ...

▼ Show More Information

adress is not specified
02 March , Wednesday 00:00