SHQIPTARET DUHET TA KUPTOJN SE FB FOTOT DHE VIDEOT EDHE NESE I SHLYN BLLOKON ATO QARKULLOJN GOGLE YUTUBE FAQET TJERA !

per shqiptaret ne kosoven e vogel na mbetet kush i ka 7 femije te behet kumara stavilecit .

▼ Show More Information

adress is not specified
28 November , Thursday 00:00