Seminarium i Göteborg om sköldkörteln

När: Måndagen den 23 april kl 18:00 - 21:00
Plats: Hotell Waterfront, Adolf Edelsvärds Gata 10(vid Sjömagasinet)
Pris: 295 kr för medlemmar, 345 kr för övriga
Övrigt: Anmälan är bindande. I priset ingår wrap, vatten, kaffe med chokladbit

Vilken kväll!! Läs om det fantastiska programmet här nedan:

Varmt

välkomna till en intressant och inspirerande kväll om sköldkörteln, din personliga stil, konsten att vara magsmart och om hur vi hanterar förändringar i livet.

Program
17.30 - 18:00 Ankomst och registrering. Servering av läckra wraps och dryck, samt te och kaffe.

18:30 Sköldkörteln- en livsviktig körtel
Helena Filipsson Nyström är docent och universitetssjukhusöverläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och en välkänd profil inom sköldkörtelsjukdomar. Inom detta området fokuserar hon både på patientarbete och inom forskning.
Sköldkörtelsjukdomar är klart vanligare hos kvinnor och just ikväll kommer Helena att berätta om konceptet jod-sköldkörtel.

19:00 Förändring i livet
Lena-Carin Apoy Gustafsson är förändringsledare och yogalärare. Hon hjälper grupper och personer att utvecklas till starka team och individer. Lena-Carin kommer att prata om hur vi hanterar och förstår förändringar i livet.

19:30 Paus

Skratt, personlighet och enkel men nyttig kunskap om stil

20:00 Agneta Johansson är en välrenommerad föreläsare inom stil och styling. Hon åskådliggör situationer som vi alla känner igen när det gäller kläder och utseende i olika situationer. Vi får många aha-upplevelser och massor av nyttiga tips att ta till hemma i garderoben.

Konsten att vara Magsmart
20:30 Martina Farinder är coach och inspiratör inom hälsa och välmående Hon brinner för att hjälpa människor att skapa bättre hälsa.
Martina föreläser om att vara magsmart! Vikten av att ta hand om sin mage och att äta rätt mat. Vi är vad vi äter så hur kan vi skapa en bra balans mellan kost, motion och sömn.

21:00 Kvällen avslutas med modevisning!

Varmt välkomna!

▼ Show More Information

Hotell Waterfront, Adolf Edelsvärds Gata 10(vid Sjömagasinet)
adress is not specified
23 April , Monday 18:00