Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg | Linköping

Den 16 november kommer Kristian Luuk och Daniel Hallberg till Linköping Konsert & Kongress med den underhållande talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”. Kristian kommer att intervjua kända gäster på scen och komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg agerar både sidekick och husband."Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg” spelades under våren på Scalateatern i Stockholm och blev hyllad av såväl publiken som media. Under hösten ger Kristian och Daniel sig ut på en turné runtom i landet med premiär i Göteborg den 2 november.

Kristian Luuk ledde 15 säsonger av “Sen kväll med Luuk" på TV4 mellan 1996 och 2004 och utsågs under den här tiden till “Årets manliga tv-personlighet" sex gånger. Nu tar han steget upp på scen och återvänder till sina rötter med talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" där han kommer intervjua några av Sveriges mest intressanta personer.

– Jag älskar ju att intervjua människor! Och nu får jag äntligen chansen att göra det på en teaterscen. Och som bonus har jag Sveriges kanske just nu roligaste man som side kick och husband vid min sida. Kommer bli hur bra som helst, säger Kristian Luuk.

Kristians högra hand på scen är komikern och medieprofilen Daniel Hallberg. Han har på kort tid slagit igenom med sina humoristiska filmer på Instagram, ett omtalat gästuppträdande i “Idol” 2017 och inte minst rollen som dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film "The Square".

– Tanken är att Kristian gör intervjuerna och jag gör allt runt omkring: sketcher, frågor på stan, spelar musik, sjunger och är side kick under intervjuerna. Jag har alltid älskat talkshows och följt dom amerikanska formaten sedan jag var liten, så det känns overkligt kul att få vara med och skapa en, säger Daniel Hallberg.

Gästerna för höstens föreställningar är ännu hemliga, men det kommer vara minst två st per kväll som medverkar. Gäster under våren i Stockholm var inga mindre än; Alice Bah Kuhnke, Emma Peters & Emma Molin, Fredrik Skavlan & Happy Jankell, Adam Pålsson & Annie Lööf, Marianne Mörck samt Sarah Sjöström.

Mer info: http://konsertkongress.se/teaterunderhållning/scenkväll-med-luuk-daniel-hallberg

▼ Show More Information

Konsistoriegatan 7, 581 14
Linköping
16 November , Friday 19:30

More Events Nearby

 30 November , Friday
 Fontänen, Föreningsservice sedan 1984, Linköping
 23 November , Friday
 Linköping Konsert & Kongress, Linköping
 25 November , Sunday
 Linköping Konsert & Kongress, Linköping
 03 December , Monday
 SPF Filbyter Linköping, Linköping
 10 December , Monday
 Linköping Konsert & Kongress, Linköping
 08 December , Saturday
 Linköping Konsert & Kongress, Linköping
 10 December , Monday
 Linköping Konsert & Kongress, Linköping