Roy Gudmundsen - Månen og jeg

I november 2017 hadde han slippkonsert til et utsolgt Flateby samfunnshus. Etter voldsom respons og engasjement ble det satt opp en ekstrakonsert, hvor billettene ble revet vekk på under 2 døgn. Nå kan dere oppleve suksessen på Connect Scene i Lillestrøm Kultursenter.

Roy Gudmundsen er en brannmann,

jeger og poet i fra Enebakks dype skoger. Godt kjent i hjembygda som revyartist, tekstforfatter, stand up- komiker og mer. Nå debuterer han som plateartist med en følsom og sart plate, ispedd en god dose humor og ettertenksomhet.

Kom og opplev en annerledes og stemningsfull forestilling med latter og tårer der Roy Gudmundsen bruker av sin sceneerfaring. Han forteller historier og deler opplevelser ved siden av å fremføre sangene fra plata. Med seg har han noen av Norges fremste musikere, og sammen skaper de en spesiell og følelsesladet atmosfære langt bort i fra hverdagsmas og Facebook.

Kom og hør sangen om hans første forelskelse, Frøken Moen, eller «Hjem», om det å være ensom og sitte hjemme og allikevel lengte hjem, om «Tornerose» og hvordan det ville gått om hun levde i dagens samfunn, om «To hjemmetova tøfler» som ville ut og leve livet, om jegeren «Gamle Gregersen» som er bedre til å skryte enn å skyte, eller «Far min» som han skrev når hans far gikk bort, eller rørende «Hånda di» som handler om savn og det å miste noen. Dette er bare noen av historiene og sangene du får oppleve.

Roy framfører også flere sanger og tekster som ikke er med på plata.

Velkommen til en forestilling du sent vil glemme - i Connect, klubbscenen på Lillestrøm Kultursenter.
Arrangør: Lillestrøm Kultursenter og Jim Berget.
Billetter kr 295,- / medlem kr 270,-

▼ Show More Information

Kirkegata 11, 2000
Lillestrøm
03 March , Saturday 19:00

More Events Nearby

 01 January , Tuesday
 Oslo, Norway, Oslo
 21 December , Friday
 Chat Noir Teater, Oslo
 15 December , Saturday
 Parkteatret, Oslo
 12 January , Saturday
 Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene, Oslo
 08 January , Tuesday
 Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene, Oslo
 04 January , Friday
 Holmenkollen, Norway, Holmenkollen
 16 December , Sunday
 Bryn Senter, Oslo
 20 December , Thursday
 Sørumsand videregående skole, Sørumsand