Rivstarta ditt skrivprojekt – Sommarkurs 2018

Aktiv semester när den är som bäst! Sommar, fantastisk miljö och kreativt skrivande. Jag ser fram emot att träffa dig på Stensund i sommar! Och du glöm inte att packa bra skor, bad- och träningskläder för här kan man både bada och träna. Läs mer nedan och på hemsidan, http://www.kreationslotsen.se/Blogg/kurser/sommarkurser/.


Anmälan sker direkt till folkhögskolan, http://www.stensund.se/sommarkurser-2018-30311834


”Rivstarta ditt skrivprojekt!”, 24 juni-29 juni

Du som när en önskan att äntligen få ägna dig åt att skriva din bok kommer att trivas på den här kursen. Lektioner på förmiddagarna och eftermiddagarna fria för eget skrivande och handledning i din text eller coachning i din egen skrivprocess. Det starka individuella inslaget gör att den här kursen passar såväl den som redan satt igång att skriva på sitt manus eller den som vill starta upp projektet på plats.

Jeanette Niemi är skrivpedagog, författare, coach och beteendevetare. Hon hjälper dig igång med din roman eller fackbok. Från idé till färdig bokmanus. Att komma igång, möta motstånd och att komma till avslut. Inspirerar, uppmuntrar och utmanar allt utifrån det du just behöver. Författare till bl a Din bokidé – en steg för steg-guide: http://www.kreationslotsen.se/Blogg/butik/

▼ Show More Information

Stensunds folkhögskola 619 91 Trosa, 61991
Trosa
24 June , Sunday 17:00

More Events Nearby