Rågodt - Boklanseringsfest OSLO • RAW

BOKBAD • RAW CAKES • KOMBUCHA • VÅRFEST

Velkommen til lansering av RÅGODT på OSLO • RAW

Her er kokeboken med 100 rawfoodoppskrifter for frokost, lunsj og middag. Har du lyst til å lage alt det gode i serverer på OSLO • RAW?
I Rågodt finner du oppskrifter og livsstilstips til en hverdag full av

nytelse og hygge.

13.00 lørdag 7. april ønsker vi velkommen til åpen fest for alle på Adamstuen Torg med DJ, boksalg, taler, åpen kafe og servering av rå godsaker og kombucha fra Norsk Kombucha. Gleder oss til å se dere!

OM RÅGODT

Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Idéen bak oppskriftene er at de skal gi deg næring og energi i små mengder med mat slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg får du en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft.

Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten og forsetter med mat for en travel dag, når du er på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap.

Alt i boken nærer både kroppen og sjelen!

Tiril Lunde Refsum er utdannet rawfoodkokk. Hun startet cafeen OSLO RAW i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost ­- nå gjør hun det.

▼ Show More Information

Ullevålsveien 82, 0359
Oslo
07 April , Saturday 13:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Oslo Spektrum Arena, Oslo