Ressu 35 v. juhlakiertue

Vappuaaton kunniaksi Apollo Alive Club esittää: Ressu Redford!
Ovet avaamme klo 21,
showtime klo 22
Liput ennakkoon 17,50€, www.lippu.fi/apolloaliveclub
Ovelta 19€
Tervetuloa!

Tänä vuonna Ressu Redford viettää 35 v taiteilijavuottaan. Luvassa on 35 v Juhlakiertue, joka starttaa huhtikuusta ja jatkuu

aina tämän vuoden loppuun asti.
Ressu Redfordin ura alkoi Bogart-yhtyeen riveissä vuonna 1983. Heidän ensimmäinen hittinsä oli Ressun itsensä säveltämä ja Charles Dyen sanoittama ”All the best girls”. Vuosi oli -85 ja siitä alkoi Bogart Co. -yhtyeen huikea suosio.
90-luvun alku merkitsi Ressun uralla isoa muutosta. Ressun ensimmäinen suomenkielinen single ”Kuka on se oikea” kipusi listoille. Sooloura ponkaisi huimaan nousuun ja entisestä teini-idolista kuoriutui koko kansan suosikki. Ressun ensimmäinen soololevy myi huimat 100 000 kpl ja siitä julkaistut singlet ”Älä mee” ja ”Kuka on se oikea” oli megahittejä! 90-luvun puoliväliin mennessä Ressu oli julkaissut neljä suomenkielistä levyä, jotka kaikki olivat myyntimenestyksiä. Hitit seurasivat toisiaan.

Monien yllätykseksi mies vaihtoi kielen taas englantiin ja alkoi tehdä dance-musaa Sound Of RELS -ryhmänsä kanssa. Ensimmäinen single ”Love Is The POWA” oli dance-listojen kärjessä, mutta seuraava single ”Raising my family” räjäytti potin ollen iso hitti niin radioissa kuin tanssilattioillakin. Sound Of RELS myi kultaa ja kiersi Suomea tanssittaen suuria yleisöjä festareilla ja klubeilla.
Ressu ja Jussi Rainio aloittivat yhteistyön vuonna 2008. Keikoilla on kuultu kaikki suurimmat hitit niin Ressun omasta kavalkadista, kuin Jussinkin Neon2 -yhtyeen ajoilta. Herrojen keikoilla on yhteislaulu ollut taattu niin maalla kuin merellä.

Juhlavuoden kunniaksi Ressulta on tulossa myös uutta musiikkia ja kiertueen musan hoitaa todellisella tyylillä 8-henkinen Ressu Redford Band.

▼ Show More Information

Humalistonkatu 6, 20100
Turku
30 April , Monday 21:00

More Events Nearby

 15 December , Saturday
 Restaurang Malmen, Pargas
 15 December , Saturday
 Herrankukkaro, Naantali