Randonneurs Romania - Brevetul de 300 km la Tg.Mures

În anul 1904, un grup de cicliști pasionați au fondat la Paris clubul "Audax Club Parisien", care organizează la nivel mondial prin intermediul partenerilor din diferite țări,ture pe distanțe lungi ( ture de anduranță – Randonnee), cicliștii parcurgând ture pe distanțe de 200 km și mai mult, trecând

prin puncte de control prestabilite și încadrându-se în limite de timp impuse. Acestea nu reprezintă competiții, nefiind întocmite clasamente, ci provocarea de a parcurge traseul într-o limită de timp. Astfel pe parcursul fiecărui an calendaristic, se desfășoară ture pe distanțe între 200 – 600 km și chiar mai mult, cea mai prestigioasă fiind cursa Paris-Brest-Paris, care se desfășoară pe distanța de 1200 km. Cei pasionați de această ramură a ciclismului pot parcurge astfel de ture de anduranță într-un cadru organizat, obținând la final brevetul/ titlul de Randonneur ( sau Super Randonneur) conferit de această organizație, în urma parcurgerii cu succes a unei ture de anduranță pe un traseu omologat.
###################################################
Sâmbătă, 21 aprilie 2018, se va desfășura brevetul de 300 km, in colaborare cu asociația Adevărații VeloPrieteni – București, partenerul oficial al Audax Club Parisien în România.
###################################################
Pe parcursul traseului NU se va asigura nici un fel de asistență oficială, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță, cu respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, în condiții de trafic normal.
Înscrierile se fac completand acest formular :
https://goo.gl/forms/wSXSw8HGpJeE9bGr1
###################################################
Locul de Start/Sosire: TG.MUREȘ, Parcul Municipal, str. Tamas Erno ( Pța. Cuza Voda)
Ora de întâlnire pentru completarea declaraţiei de participare pe propria răspundere, înmânarea brevet - cardului, achitarea taxei de participare: intervalul 05.00-05.45
Startul se va da la ora 06.00
Timpul limită de parcurgere a traseului: 20 ore (până la ora 02.00)

Pentru participare se va achita la locul de start, in ziua respectivă, suma de 30 de lei, necesară pentru omologarea rezultatelor și acoperirea cheltuielilor organizatorice.
Toți participanții care vor parcurge traseul vor primi diplome, iar cei care vor obține acest brevet ( adică vor parcurge traseul in timpul limită) , pot comanda contra cost medalia aferentă, care se plătește separat de taxa de participare ( tot 30 de lei).

Traseul are o lungime de 297 km, fiind asfaltat în proporție de 100 % și diferența de nivel de cca. 2600 m, pe ruta: Tg.Mureș-Praid-Odorheiu Secuiesc-Gheorgheni-Toplita-Reghin-Breaza-Tg.Mureș.
Ruta ( Informativ) https://ridewithgps.com/routes/27088535

##################################################
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant după înscriere, la adresa de mail precizata in formularul de înscriere.
###################################################
Alte informații de interes privind brevetele de anduranță, se pot afla la adresa
http://www.audax-club-parisien.com/EN/

▼ Show More Information


Targu-Mures
21 April , Saturday 05:00

More Events Nearby

 19 October , Friday
 Targu-Mures, Romania, Targu-Mures
 26 October , Friday
 Rocksuli Marosvásárhely, Targu-Mures