Radionica Porodične Konstelacije - Poredak Ljubavi

RADIONICA PORODIČNE KONSTELACIJE SA PROGRAMOM USMERENE PAŽNJE
22. april od 10-18h, ĆUPRIJA


Tehnika razvijena od strane nemačkog psihoterapeuta Berta Helingera, porodične konstelacije koriste se prilikom razrešavanja mnogih psiholoških tema, kako individualnih tako i problema u međuljudskim odnosima.

Kroz rad se otkriva skrivena dinamika koja deluje u međuljudskim odnosima, koja ljude upliće u porodične sudbine koje nisu lično njihove.

Nerešeni događaji iz prošlosti uglavnom se manifestuju na našem ličnom nivou u vidu problema kao što su: problemi u partnerskim odnosima, zdravstveni problemi, razni oblici zavisnosti, finansijska nestabilnost, neuspeh u školi, nedostatak svrhe, depresija, anksioznost, osećanje odbačenosti, osećaj krivice i stida, problema u komunikaciji i slično.

ZAŠTO PORODIČNE KONSTELACIJE?

Da li imate osećaj da bez obzira koliko se trudili i bez obzira na to koliko napora ulažete da rešite neki problem, situacija se jednostavno ne menja?
Obrasci koje smo nasledili, ponavljajući obrasci, odražavaju se u našim ličnim i profesionalnim odnosima i bez obzira šta uradili na svesnom nivou, oni opstaju kao nešto što je utkano u nas. Porodične konstelacije nam pomažu da postanemo svesni ovih obrazaca, da ih vidimo na jedan nov način, prepoznamo i da ih kao takve integrišemo u sistem kako bi ostvarili lični napredak.

KAKO IZGLEDA RADIONICA?

Konstelacija nam pruža priliku da istražujemo uzroke konkretnih problema iz fenomenološkog ugla i iznosi na videlo različite lične i profesionalne dileme. Na jednostavan način dovodi klijenta do spoznaje izvora problema koji generacijama otežava protok ljubavi. Moguće je samo učestvovanje na radionici bez postavljanja svoje teme ili možete postaviti svoju temu, odnosno potražiti uzrok i rešenje konkretnog problema, kao i fizičkog ili emotivnog stanja.

KOME JE RADIONICA NAMENJENA?

Porodične konstelacije su pogodne za klijente koji žele da rade na određenim temama ili reše određenu problematiku, kao i da unaprede pojedine aspekte u svom životu, poput: porodičnih, roditeljskih ili partnerskih odnosa, finansijske teme i probleme vezane za novac, različite poslovne teme i drugo. Takođe, klijent može da radi i na emotivnim temama - bilo kom stanju ili osećanju koje je u njemu aktuelno. Metoda može biti upotrebljena u svrhu pokretanja energije svih uključenih u porodični sistem, a koja vodi ka većoj dobrobiti za sve. Pogodna je za sve koji žele da steknu uvide u zakonitosti života koji se tiču ljubavi, vezanosti u odnosima, savesti i pripadanju.

***************

Porodične konstelacije u Centru za razvoj EQ su jedinstveno iskustvo koje kombinuje meditaciju na početku i kraju radionice i radove porodičnog rasporeda koji su energetski potpomognuti meditativnim radom grupe!

Na taj način veoma brzo dolazi do oslobađanja dubinskih negativnih sadžaja i uzroka životne situacije koja je tema našeg rada, dok se meditacijama kod učesnika razvija Svesnost i budi Ljubav koje je posle tako dubokog energetskog čišćenja lakše inicirati. Svaki učesnik na taj način dobija instrument za dalji svakodnevni rad na sebi, što je najvažniji uslov za postizanje trajnih rezultata.

Zbog toga je važno da do sledećeg viđenja svaki učesnik preuzme odgovornost za svoju temu i meditativnim radom potpomogne integraciju otpuštenih sadržaja, ali i da radi na promeni svoje svesti i osvešćenju Ljubavi u sebi, čemu služi program meditacija Metafizika Ljubavi, a kako bi došao do trajnih i dugoročnih rezultata.

U tome je posebnost sistema Metafizika Ljubavi koji stoji na dva stuba:
1. Programu meditacija koji se realizuje kroz individualni i grupni rad.
2. Porodičnim konstelacijama.

Kombinacija ova dva programa daje trajne rezultate na mentalnom, energetakom i duhovnom nivou.


Za više informacija i prijave:
Dejan Đorđević
tel: 063 81 563 75, 069 611 629

Meditacije vodi Arelena.
Radionice Porodičnih konstelacija vodi Mirjana Ćoso, psiholog, terapeut porodičnog rasporeda u edukaciji.

Udruženje - Centar za razvoj Emocionalne Inteligencije
Mirijevski venac 12
Beograd

▼ Show More Information

Ćuprija
adress is not specified
22 April , Sunday 10:00